Regina Consoartă Camilla, imagine de colecție alături de Regina Rania a Iordaniei și de Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei

Regina Consoartă Camilla a avut o apariție elegantă alături de Regina Rania a Iordaniei și Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei.

Regina Consoartă Camilla, imagine de colecție alături de Regina Rania a Iordaniei și de Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei

Regina Consoartă Camilla a primit-o luni la Clarence House pe Regina Rania a Iordaniei și pe Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei, înainte de o recepție la Palatul Buckingham care va avea loc în această seară.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost elegantă într-o rochie albastră când a apărut într-o fotografie alături de celelalte două membre ale familiilor regale. La fel de sofisticată, Regina Rania, în vârstă de 52 de ani, a optat pentru o rochie de culoare țipătoare cu manșete încrustate cu pietre prețioase și tocuri asortate, în timp ce Mary, născută în Australia, în vârstă de 50 de ani, a arătat perfect într-o fustă monocromă în carouri, asortată cu o bluză neagră.

Regina Consoartă Camilla, apariție elegantă înainte de recepția de la Palatul Buckingham

Regina Consoartă organizează o recepție importantă la Palatul Buckingham pentru a atrage atenția opiniei publice cu privire la violența împotriva femeilor și fetelor; Regina Mathilde a Belgiei, Rania și Mary vor fi prezente.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Fotografia cu Regina Rania, Regina Consoartă Camilla și Prințesa Mary, care este căsătorită cu moștenitorul tronului danez, Prințul Moștenitor al Danemarcei Frederik, a fost distribuită pe Instagram de către Regina Iordaniei.

„O după-amiază încântătoare cu Majestatea Sa Regina Consoartă Camilla și Alteța Sa Regală Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei”, se arată în descrierea fotografiei.

La recepția de marți, Camilla va ține ceea ce se așteaptă să fie un discurs puternic și personal în cadrul evenimentului, la care vor participa supraviețuitori și familiile acestora. Acesta are loc în cadrul celor 16 zile de activism împotriva violenței de gen organizate de Națiunile Unite. Contesa de Wessex se va număra, de asemenea, printre cei aproximativ 300 de participanți, precum și politicieni și reprezentanți ai organizațiilor caritabile SafeLives, Women’s Aid și Refuge.

O sursă a declarat că Regina Consoartă va vorbi despre ceea ce a învățat din munca sa în domeniul abuzului domestic: că supraviețuitorii vor să fie ascultați și crezuți, dar și despre prevenire și despre determinarea de a atinge obiectivul de a pune capăt definitiv violenței domestice.

Citește și:
De ce ar fi divorțat Paula Seling, după 17 ani de căsătorie

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people