Reacția Prințului Charles la vestea că va deveni bunic pentru a patra oară te va surprinde

Prințul Charles a trimis cele mai adorabile scrisori de mulțumire celor care i-au scris după anunțul oficial că va deveni bunic pentru a patra oară.

Reacția Prințului Charles la vestea că va deveni bunic pentru a patra oară te va surprinde

Prințul Charles și-a aniversat recent împlinirea a 70 de ani, iar odată cu această ocazie specială, întreaga familie regală a sărbătorit corespunzător. Regina Elisabeta a II-a a organziat o petrecere în cinstea fiului său, ținând un toast emoționant, care a impresionat o mulțime de oameni, iar portretele oficiale cu Prințul Charles alături de familie a completat perfect tabloul aniversar.

https://www.instagram.com/p/BqIwkq8Ff2R/

Având în vedere că ne apropiem de anul 2019, se pare că Charles este nerăbdător să-și întâlnească cel de-al patrulea nepot, care, la rândul lui, i se va adresa drept „Bunicul Wales”, asemenea Prințesei Charlotte și Prințului George.

Potrivit unui fan al familiei regale, Prințul Charles le-a răspuns celor care i-au trimis felicitări în urma anunțului potrivit căruia așteaptă încă un nepot. În scrisoarea de mulțumire, Charles și-a arătat recunoștința față de persoanele care s-au gândit să-l felicite. „Înălțimea Sa Regală este recunoscător că v-ați răpit din timp pentru a-i scrie, a fost impresionat de cuvintele frumoase de sprijin și m-a rugat să vă trimit cele mai calde mulțumiri și toate cele bune”.

Așa că, dacă te gândești să-i scrii Prințului Charles, ai putea chiar să primești un răspuns!

Citește și:
Lucruri inedite și controversate pe care probabil nu le știai despre Prințul Charles

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people