Regina Elisabeta a II-a a ținut un discurs impresionant în onoarea Prințului Charles, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani

În timpul petrecerii aniversare a Prințului Charles, Regina Elisabeta a II-a a ținut un discurs emoționant în onoarea fiului său, Prințul de Wales.

Regina Elisabeta a II-a a ținut un discurs impresionant în onoarea Prințului Charles, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani

Prințul Charles a împlinit 70 de ani miercurea aceasta, sărbătorindu-și aniversarea la Palatul Buckingham, alături de familia regală. Cu această ocazie, Regina a ținut un toast în onoarea fiului său.

„Este un privilegiu pentru orice mamă să îi poată ține un toast în onoarea fiului său la împlinirea vârstei de 70 de ani. Înseamnă că ai trăit îndeajuns de mult încât să-ți vezi copilul crescând. Este ca și cum – voi volosi o analogie pe care sunt sigură că o va aprecia – ai planta un copac și l-ai vedea cum crește”, și-a început Regina discursul, continuând cu o glumă.

„Mama mea m-a văzut împlinind 70 de ani, bineînțeles. Și a fost auzită spunând că 70 este exact vârsta la care numărul de lumânări de pe tort în sfârșit depășește respirația pe care o ai pentru a sufla în ele. De-a lungul celor 70 de ani ai săi, Philip și cu mine l-am văzut pe Charles devenind un campion al conservării și al artelor, un lider minunat al muncii caritabile – un moștenitor al tronului dedicat și respectat, care ar putea fi comparat cu oricine din istorie – și un tată extraordinar”.

Regina și-a încheiat toast-ul descriindu-și fiul drept un om „creativ și pasionat'. „Acest toast este pentru a-i ura „La mulți ani” fiului meu. Pentru tine, Charles. Pentru Prințul de Wales'.

Citește și:
Lucruri inedite și controversate pe care probabil nu le știai despre Prințul Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people