Reacția lui Lady Gaga după ce a aflat că este nominalizată la Premiile Oscar

Lady Gaga a avut o reacție emoționantă după ce a aflat că este nominalizată la categoria „cea mai bună actriță într-un rol principal" la Premiile Oscar, pentru interpretarea din „A Star is Born".

Reacția lui Lady Gaga după ce a aflat că este nominalizată la Premiile Oscar

Lady Gaga a vorbit cu cei de la The New York Times despre nominalizarea sa la Oscar, neștiind că urma să fie nominalizată la două categorii importante, și anume „cea mai bună actriță într-un rol principal” și „cea mai bună melodie”. După ce și-a sunat managerul și i-au fost confirmate veștile, Gaga a avut o reacție emoționantă. „Nu am știut absolut nimic despre acest lucru. Am început să plâng.”

Imediat după aflarea nominalizărilor, o mulțime de fani și celebrități, inclusiv Tony Bennett, și-au exprimat entuziasmul pentru Lady Gaga. Prietenul și colaboratorul său a felicitat-o pentru succesul impresionant pe care l-a dobândit atât cu rolul din „A Star is Born”, cât și cu melodia originală „Shallow”.

„Dragă Lady – Am știut dintotdeauna că poți face orice la cel mai înalt nivel al artelor. Felicitări pentru nominalizările la Oscar! Cu dragoste, Tony”, a scris cântărețul de muzică jazz pe Twitter.


Lady Gaga se află în aceeași categorie de nominalizați ca și Glenn Close, pentru rolul din „The Wife”. De când cele două au câștigat același premiu la Critics` Choice Awards, fanii se întreabă dacă se va întâmpla același lucru și la Gala Oscar.

Știm că nu ar fi totuși o premieră. Cea mai memorabilă gală a premiilor Oscar a avut loc în 1969, când atât Katherine Hepburn, cât și Barbra Streisand au câștigat premiul pentru „cea mai bună actriță”. Așa că, așteptăm cu nerăbdare decernarea premiilor din data de 24 februarie.

Citește și:
Ce crede cu adevărat Anna Wintour despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people