Răspunsul perfect oferit de Lora, după ce a fost acuzată că pozează prea provocator: „Tu îmi pui preț practic”

Lora a dat un răspuns dur după ce a fost criticată pentru fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Răspunsul perfect oferit de Lora, după ce a fost acuzată că pozează prea provocator: „Tu îmi pui preț practic”

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care se bucură de un succes răsunător și de atenția a mii de fani pe rețelele de socializare. Cântăreața ține adesea legătura cu internauții și postează imagini din viața ei personală. Deși primește nenumărate aprecieri, vedeta a primit critici pentru faptul că ar poza prea provocator.

Lora, criticată pentru ipostaza în care se fotografiază

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare într-o rochie neagră superbă și își lasă la vedere picioarele perfect tonifiate. Deși a primit o mulțime de aprecieri la postarea sa, vedeta a primit un mesaj în care este criticată pentru ipostaza „prea sexy” în care apare.

„Ești o femeie frumoasă, talentată, încă tot nu am reușit să-mi dau seama (doar pt bani, bineînțeles) de ce o femeie ca tine simte nevoia să se tot pozeze în ipostaze în care toți … să nu folosim cuvinte urâte, salivează la pozele tale și mai trebuie să și primești comentarii răutăcioase. Uită-te la Andra sau la multe alte vedete să le spunem așa… dacă se coboară așa de jos. Păcat. Valoarea ta ca și femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual”, a scris unul dintre fanii ei pe Facebook.

Mesajul a făcut-o pe Lora să răbufnească și a transmis un mesaj dur la adresa utilizatorului. Cântăreața a fost revoltată de faptul că i se pune o etichetă și este criticată pentru ipostazele în care se fotografiază. Ba mai mult, artista a transmis că valoarea ei ca femeie nu se refumă la pozele pe care le postează pe internet.

„Deci eu ‘mă cobor jos’ dacă sunt o femeie sexy şi arăt asta? Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea în funcție de cât de tare te deranjează ce fel pozez şi apoi spui că ‘valoarea’ mea ca femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual. Eu sunt şi o ființă sexuală. Şi nu doar atât, se pare că ştii asta odată ce aşa începi mesajul. Comparația pe care o faci cu altă femeie… serios? Trebuie să fiu ca altcineva ca să fiu ok să nu te deranjeze pe tine corpul meu? În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta. Niciodată o femeie mulțumită cu ea nu va ataca alte femei şi nu le va întreba de ce vor să fie sexy? Eu sunt cum mă simt şi când mă simt sexy, îmi place să imortalizez. Pentru că e un dar şi nu fac nimic special sau intenționat ori ca să obțin ceva. Doar mă bucur de viață, de mine şi de femeia care sunt”, a scris artista pe Facebook.

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, într-o ipostază romantică alături de iubita lui, Doina Teodoru. Imaginea care i-a surprins plăcut pe fani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people