Raluca Bădulescu și soțul ei se despart după 13 ani de relație

Raluca Bădulescu și soțul ei merg pe drumuri separate, după 13 ani de relație!

Raluca Bădulescu și soțul ei se despart după 13 ani de relație

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au o relație de mai bine de 13 ani. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a anunțat acum că relația lor a ajuns la final și au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, dar că vor rămâne prieteni.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Wowbiz.ro.

În urmă cu puțin timp, Raluca Bădulescu a postat pe Instastory și o imagine alături de partenerul ei, după ce a anunțat că s-au separat. În dreptul acesteia, a scris „My Florin” însoțit de o inimioară albă.

Despărțirea celor doi este o mare surpriză pentru fanii vedetei Kanal D, mai ales că, în urmă cu câteva luni, Raluca Bădulescu declara într-un interviu cât este de fericită alături de soțul ei, Florin Stamin.

„Sunt o răsfățată a sorții. Sunt binecuvântată de Dumnezeu. Nu cred în compromisuri. O relație bazată pe compromis se rupe. Cred în libertate, în a-l lăsa liber pe cel de lângă tine, trebuie să ne dezvoltăm împreună și separat, să ne bucurăm împreună și separat, să avem un anumit tip de relație care să ne permită să fim fericiți fără a avea constrângeri. Sunt o tipă încăpățânată. Amândurora ne plac aceleași lucruri, avem același stil de viață, ne place să zâmbim, nu am renunțat la ce ne place pentru celălalt. Dacă renunți la ceva pentru celălalt, în acel moment se rupe ceva în tine și lucrurile nu vor merge bine. Ne completăm perfect. Amândoi suntem un tot”, a adăugat Raluca Bădulescu pentru VIVA!.

În cadrul aceluiași interviu, vedeta Kanal D a povestit cum a început relația lor și a oferit detalii despre cununia civilă și cea religioasă.

„Aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Ruby, fiica actriței Jamie Lee Curtis, s-a căsătorit, iar ceremonia a fost inedită

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people