Rachel McAdams poartă pompe de sân și o ținută Versace în cel mai recent editorial. Și arată fabulos!

Actrița Rachel McAdams poartă o ținută Versace și două pompe de sân în cel mai recent editorial foto în care apare, pentru Girls. Girls. Girls Magazine, la 8 luni de la nașterea fiului său.

Rachel McAdams poartă pompe de sân și o ținută Versace în cel mai recent editorial. Și arată fabulos!

Nu ar trebui să fie nimic ieșit din comun în faptul că actrița Rachel McAdams, cunoscută pentru rolurile din The Notebook, Mean Girls sau True Detective, poartă pompe de sân în cel mai recent editorial pe care l-a realizat pentru o publicație. Până la urmă, cele mai multe mame pe care le cunoaștem recurg la ajutorul acestor ustensile, fie ca să își desfunde canalele, fie pentru a depozita laptele matern atunci când nu pot fi alături de copiii lor mici pentru o perioadă. Și, știți, copiii chiar trebuie hrăniți.

Dar trăim în lumea în care trăim, în care felurile în care funcționează corpul feminin sunt încă ținute secrete (știu cel puțin câteva mame din jurul meu care au aflat detaliile mai puțin plăcute ale maternității chiar în timp ce acestea li se întâmplau, pentru că nimeni – nici măcar medicii – nu s-au deranjat să le comunice, iar educația pentru sănătatea reproductivă este încă un vis îndepărtat. Și în România există chiar o inițiativă legislativă care își propune să pedepsească profesorii cărora le trece prin cap să le împărtășească elevilor astfel de detalii. Deci ce să mai vorbim despre purtarea unei pompe de sân în public? Mai cu seamă când până și rețelele sociale se dovedesc locuri periculoase pentru femeile care își hrănesc copiii?

Dar chiar asta este ceea ce a făcut McAdams – și-a pus pompe de sân la piept în timpul ședinței foto pentru revista Girls. Girls. Girls, în timp ce purta o ținută Versace și bijuterii Bulgari. Și, evident, arăta superb.

Rachel McAdams este cunoscută pentru faptul că nu a împărtășit prea multe detalii ale vieții sale personale publicului, iar perioada sarcinii și nașterea copilului său nu au fost excepții. Actrița în vârstă de 40 de ani nu a făcut caz de nașterea copilului (care are acum 8 luni) pe care îl are împreună cu partenerul său, Jamie Linden.

Dar a fost de acord să apară într-o imagine de altfel complet firească (bine, dacă obișnuiești să porți machiaj și bijuterii extrem de scumpe în timp ce te mulgi), purtând pompe de sân, surprinsă de Claire Rothstein, fondatoarea revistei respective.

Rothstein este cea care a și publicat imaginea cu tâlc pe propriul cont de Instagram, însoțită de o explicație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rothstein Photographer (@clairerothstein) on

„Am un milion de motive pentru care am vrut să postez această fotografie. Evident, Rachel McAdams arată incredibil și a fost la propriu de vis să lucrez cu ea, dar ședința foto a avut loc la șase luni după ce născuse, așa că, între cadre, ea încă se mulgea folosind pompe de sân. N-aș putea spune sigur a cui a fost ideea să facem această poză, dar aș zice că a ei, ceea ce mă face să o iubesc încă și mai mult. Alăptarea este cel mai normal lucru din lume și nu pot în ruptul capului să îmi imaginez de ce sau cum cineva s-ar gândi să fie deranjat de asta. Nici măcar nu are nevoie de explicații, dar am vrut să postez imaginea aceasta, astfel încât, dacă o singură persoană își schimbă percepția despre ceva atât de natural, de normal și de uimitor, e un lucru grozav. Pe lângă faptul că poartă Versace și diamante Bulgari, ceea ce e foarte tare! Un apel către toate fetele! PS: Eu nu arătam nici pe departe atât de tare când alăptam sau mă mulgeam. Și asta e ok…”

Rachel McAdams a acordat primul interviu în care a vorbit despre copilul ei de curând, spunând: „E cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat. Oamenii spun că viața ta nu îți mai aparține. Dar am avut parte de mine însămi 39 de ani, eram sătulă de mine, eram atât de fericită să mă concentrez pe altcineva.” McAdams a explicat și că își dorește ca viața fiului ei să fie una privată. „…chiar dacă a mea nu este… Dar mă distrez mai mult ca mamă decât am făcut-o vreodată. Totul este interesant și incitant și mă inspiră. Chiar și zilele grele – e ceva frumos la ele.”

Cât despre imaginea în care McAdams poartă pompe de sân, care deja face ocolul Internetului… nu putem decât să sperăm că, după nesfârșite discuții despre locurile unde ar trebui să alăpteze femeile, după incidente cu femei scoase din restaurante sau alte locuri publice, după ce atâția oameni au spus cu voce tare că sânii unor femei care își hrănesc copiii sunt indecenți (în vreme ce avem parte de sâni peste tot, de la reclamele la cauciucuri auto la… practic orice altceva), va ajuta de destigmatizarea unui fenomen care se întâmplă de când lumea. Să porți pompe de sân în public e încă un act de curaj în 2018, dar poate, cu ajutorul acestei imagini, în curând nu va mai fi.

Citește și:
„Mai pot și cozonac!' De ce mâncăm în exces în timpul sărbătorilor de iarnă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people