Rachel McAdams a născut un băiețel

Actrița Rachel McAdams a născut în secret un băiețel, tatăl copilului fiind iubitul ei, scenaristul Jamie Linden.

Rachel McAdams a născut un băiețel

Rachel McAdams, în vârstă de 39 de ani, a devenit mamă pentru prima dată după ce a adus pe lume un băiețel. Știrea a fost confirmată de Hollywood Pipeline, care a publicat o imagine în care actrița apare împreună cu iubitul ei și noul născut. Potrivit acestei surse, cei doi au fost auziți spunând despre copilul lor că „este un băiețel cuminte” și „doarme mult”.

Zvonuri cu privire la faptul că Rachel McAdams este însărcinată cu primul copil au apărut în urmă cu câteva luni, după ce actrița din The Notebook a fost fotografiată într-o ținută care lăsa să i se vadă burtica de gravidă.

Se pare că relația dintre Rachel McAdams și Jamie Linden a început în aprilie 2016, însă cei doi au fost destul de rezervați și nu au apărut împreună pe covorul roșu și nici la evenimente oficiale. Printre puținele imagini cu cei doi împreună se numără cea de mai jos, în care cuplul a fost fotografiat la nunta unor prieteni.

A post shared by @vatobknyc on


Linden, în vârstă de 37 de ani, a debutat la Hollywood în 2006 atunci când scenariul său We Are Marshall a fost ecranizat, iar rolul principal în film a fost interpretat de Matthew McConaughey. A mai scris scenariul pentru pelicula Dear John și a regizat în 2011 filmul 10 Years, în care a jucat Channing Tatum. În perioada 2014-2016, Linden a avut o relație cu actrița Zooey Deschanel.

Citește și:
Jay-Z a dezvăluit care este cel mai frumos lucru pe care i l-a spus Blue Ivy

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people