Probleme în procesul de divorț pentru Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, a anunțat încă de anul trecut că divorțează după 10 ani de căsătorie.

Probleme în procesul de divorț pentru Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A

Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat în luna mai a anului trecut că divorțează după 10 ani de căsătorie. Conform declarațiilor făcute atunci de cântăreață, decizia de divorț a fost una de comun acord.

„Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”, dezvăluia atunci Anca Neacșu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Anca Neacșu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Serkan Yaman, om de afaceri din Turcia, și și-a petrecut o bună parte din căsnicie în țara soțului ei după ce s-au căsătorit în 2012. Artista și soțul ei s-au cunoscut în Turcia și au stabilit atunci că vor discuta prin scrisori, fiind la distanță. Apoi, Serkan Yaman a surprins-o când a venit în România cu un inel pentru a o cere în căsătorie. Cântăreața a avut atunci și o surpriză neplăcută, aflând că omul de afaceri era căsătorit și are un copil, însă acesta a divorțat, iar cei doi s-au căsătorit ulterior.

Probleme în procesul de divorț

Deși a trecut aproape un an de la momentul în care artista a anunțat că divorțează, lucrurile s-au complicat pentru artista noastră deoarece, în luna septembrie instanța i-a respins cererea, spunând că aceasta ar fi nefondată. Mai mult de atât, nici soțul acesteia, Serkan Yaman, nu s-a prezentat la prima înfățișare, invocând motive medicale.

Totuși, Anca Neacșu nu renunță la procesul de divorț, iar în luna decembrie a anului trecut a înaintat o nouă cerere, urmând ca în curând să aibă loc o nouă înfățișare în fața instanței. Artista a declarat că este hotărâtă să meargă până la capăt cu procesul, dezvăluind că ea și soțul ei sunt despărțiți de o perioadă mai lungă de timp.

Citește și:
Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people