Prințul William și Kate Middleton au plecat într-un turneu regal

Prințul William și Kate Middleton au plecat într-un turneu regal pentru a le mulțumi persoanelor care au luptat în prima linie în timpul pandemiei.

Prințul William și Kate Middleton au plecat într-un turneu regal

Prințul William și Kate Middleton au plecat astăzi într-un turneu regal ce se va întinde pe o durată de 48 de ore și va avea nouă opriri în diferite zone din Marea Britanie. Ducele și Ducesa de Cambridge își doresc să întâlnească persoanele și organizațiile care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus pentru a le transmite mesajele lor de recunoștință. Trenul Regal a plecat din stația Euston, însă nu înainte ca artistul de muzică pop, cunoscut în anii ’80, Shakin’ Stevens, să îi încânte pe membrii familiei regale cu un cântec de Crăciun.

Stevens, în vârstă de 72 de ani, a declarat că a fost extrem de fericit fiindcă a fost ales să cânte pentru William și Kate, și că, de altfel, este pentru prima oară când susține o reprezentație în fața familiei regale.

„Mi-a plăcut foarte mult, a fost minunat că am fost invitat. Și ei au fost cei care au ales cântecul.”, a afirmat artistul.

William și Kate au stat de vorba și cu angajații gării, care le-au împărtășit experiența lor de muncă din timpul pandemiei de coronavirus. „Sunt momente ca acestea în care oamenii chiar apreciază ce faci zi de zi. Dintr-o dată toți știm ce faci și că faci o treabă minunată”, i-a transmis Prințul William lui Alero Abbey, managerului Tfl Green Park și Euston.

Călătoria a fost organizată astfel încât cuplul să poată mulțumi lucrătorilor din prima linie, voluntarilor, profesorilor, școlarilor și tinerilor și să descopere experiențele și sacrificiile acestora, dar și toate eforturile pe care le-au făcut și care au contribuit la îmbunătățirea vieții altor oameni.

„Altețele lor regale vor să transmită mesaje de mulțumire și de recunoștința oamenilor pentru toate eforturile lor de a menține populația în siguranță și de a menține țara în mișcare”, a declarat o sursă potrivit Daily Mail.

Detaliile turneului vor fi păstrate secret până la sosirea cuplului, pentru a evita aglomerările.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au pierdut un membru drag al familiei lor

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people