Prințul William îi retușează machiajul Dianei într-un filmuleț emoționant ieșit la iveală după 35 de ani

Prințul William îi retușează machiajul Dianei, Prințesa de Wales, în timpul unei ședințe foto din 1985, arată un filmuleț înduioșător făcut public recent.

Prințul William îi retușează machiajul Dianei într-un filmuleț emoționant ieșit la iveală după 35 de ani

Cine s-ar fi așteptat ca machiajul Dianei Spencer, Prințesă de Wales, să fie refăcut chiar de fiul ei, William, pe atunci în vârstă de doar trei ani, pentru o ședință foto? Se pare că Prințul William a avut încă de mic abilități de make-up artist, iar imaginile cu cei doi care au ieșit acum la iveală sunt cu atât mai emoționante cu cât legenda Dianei a continuat să fascineze și e iar în centrul atenției, după cel mai recent sezon din serialul The Crown, care înfățișează dificultățile pe care aceasta le-a întâmpinat în mariajul cu Prințul Charles.

În filmulețul care a început să circule pe Internet se poate vedea cum William îi reface machiajul Dianei între cadre, pentru o ședință foto la care au participat și Prințul Charles, dar și Prințul Harry. Ducele de Cambridge, acum în vârstă de 38 de ani, își sărută, în imaginile rezultate în urma ședinței foto, fratele mai mic.

Imaginile au fost realizate la vremea respectivă de fotograful Tim Graham, la Kensington Palace, iar în ele se poate observa cum Prințesa Diana pare foarte fericită alături de cei doi fii ai ei. Relația dintre prințesă și copiii săi a fost un subiect intens discutat în Familia Regală, dat fiind că Diana a insistat să fie cât mai aproape de aceștia și să nu se bazeze exclusiv pe ajutor bonelor pentru creșterea lor. Cei doi prinți au și astăzi o dragoste aproape de venerație pentru legendara lor mamă, așa cum au declarat în multiple rânduri.

Prințesa de Wales purta, pentru ședința foto respectivă, o rochie azurie cu buline, iar Prințul William părea să se amuze foarte tare în vreme ce retușa machiajul Dianei, iar aceasta se strâmba în vreme ce era pudrată de fiul ei în vârstă de trei ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by London (@juan__styles)

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a petrece Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima dată după mai bine de 30 de ani

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people