Prințul William, îngrijorat de declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în documentarul care a surprins lumea întreagă

Un documentar realizat în timpul turului făcut de Meghan Markle și Prințul Harry în Africa de Sud a creat destul de multe controverse, inclusiv pentru Prințul William.

Prințul William, îngrijorat de declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în documentarul care a surprins lumea întreagă

Prințul Harry a vorbit într-un documentar despre turul regal pe care l-a făcut în Africa de Sud alături de soția lui, Meghan Markle și fiul lor în vârstă de cinci luni, Archie. Documentarul este difuzat de ITV și se numește Harry & Meghan: An African Journey.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit deschis despre cât de greu le este să se afle în atenția presei. După declarațiile făcute de către cei doi, Prințul William s-a declarat îngrijorat de aceste afirmații. O sursă din interiorul Palatului Kensington a declarat faptul că Prințul William consideră că Meghan și Harry sunt destul de afectați de speculațiile pe care presa le face despre relația lor și sunt „într-o stare fragilă”.

„Este vorba despre gestionare, de o gestionare constantă. Credeam că sunt în afara pericolului și, dintr-o dată, totul a venit înapoi și am realizat faptul că trebuie să gestionez acest lucru,” a spus Prințul Harry.

În acest context, în urmă cu câteva săptămâni, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor da în judecată două publicații extrem de cunoscute, fiind vorba de The Sun și The Mirror, după ce aceste publicații le-au încălcat viața privată și le-ar fi interceptat anumite mesaje vocale. Pe lângă asta, Prințul Harry a dat în judecată și The Mail of Sunday, asta după ce ziarul a făcut publică o scrisoare privată pe care Ducesa de Sussex a scris-o pentru tatăl său, Thomas Markle.

„O parte din acest job și a oricărui job constă în a avea o atitudine curajoasă și să întorci obrazul la orice. Dar din nou, pentru mine și pentru soția mea, desigur, sunt o mulțime de lucruri care ne rănesc, în special când cele mai multe nu sunt adevărate. Dar ceea ce trebuie să facem este să ne concentrăm să fim reali, să fim ceea ce suntem și să luptăm pentru ceea ce credem. Nu o să tolerez un joc prin care mama mea și-a pierdut viața,” a spus Prințul Harry, făcând referire și la evenimentul dramatic prin care mama lui, Prințesa Diana, și-a pierdut viața.

De asemenea, Prințul Harry a făcut referire și la zvonurile care există în ceea ce privește relația dintre el și fratele său, Prințul William. „În mod inevitabil, aceste lucruri se întâmplă. Dar suntem frați, întotdeauna vom fi. În mod cert suntem pe drumuri diferite în acest moment. Întotdeauna voi fi acolo pentru el și știu că și el va fi acolo pentru mine. Nu ne vedem atât de mult pe cât o făceam înainte deoarece suntem ocupați, dar îl iubesc.”

În luna aprilie, o sursă a declarat pentru PEOPLE faptul că William și Harry se află în puncte diferite ale vieții. Conform acestei surse, cei doi întotdeauna și-au dorit lucruri diferite. Prințul Harry este cel care își urmează instinctul, în timp ce fratele său mai mare vrea să respecte protocolul.

În cadrul documentariului difuzat de ITV, Meghan Markle a recunoscut că îi este greu să gestioneze momentele în care presa scrie despre ea lucruri neadevărate: „Am încercat să adopt această atitudine britanică de superioară. Chiar am încercat, dar cred că prin acest fel fac mai mult rău. Niciodată nu am crezut că va fi ușor, dar credeam că va fi corect. Și asta este partea cel mai grea de gestionat. Dacă se întâmplă ceva rău, sunt prima persoană care își cere scuze. Dar când oamenii spun lucruri care nu sunt adevărate și știu că nu sunt adevărate și totuși li se dă voie să le spună, nu cunosc pe nimeni în această lume care să se simtă bine în această postură.”

Citește și:
Noua decizie luată de Meghan Markle și Prințul Harry a creat deja controverse

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people