Noua decizie luată de Meghan Markle și Prințul Harry a creat deja controverse

Fiecare decizie pe care o iau Meghan Markle și Prințul Harry este privită atât cu admirație din partea fanilor, cât și criticată de cei care nu sunt de acord cu celebrul cuplu regal.

Noua decizie luată de Meghan Markle și Prințul Harry a creat deja controverse

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să ia o pauză de la activitățile regale și să facă o călătorie împreună cu fiul lor, Archie, în Statele Unite ale Americii. Această decizie a fost criticată de unii dintre fanii familiei regale britanice, pe motiv că cei doi nu au avut o perioadă atât de aglomerată astfel încât să plece într-o vacanță atât de lungă.

Potrivit publicației The Sunday Times, cuplul regal va face o pauză de șase săptămâni pentru a petrece timp cu familia, perioadă care va începe în noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, astfel încât să își petreacă perioada Sărbătorilor de Iarnă în Marea Britanie. Meghan, Harry și Archie vor petrece această vacanță atât în Marea Britanie, cât și în America, fiind astfel prima călătorie a lui Archie în țara natală a mamei sale.

Mai mult chiar, se preconizează că cei doi vor petrece Ziua Recunoștinței cu Doria Ragland, mama lui Meghan, în casa din California în care a copilărit Ducesa de Sussex, iar Crăciunul cu Regina Elisabeta a II-a și restul familiei regale britanice pe domeniul casei regale de la Sandringham.

„Ducele și Ducesa vor avea un program plin de evenimente și întâlniri oficiale până aproape de jumătatea lui noiembrie, după care vor face o binemeritată pauză pentru a petrece timp în familie”, a dezvăluit o sursă regală pentru NBC News.

Conform E!News, în timpul călătoriei în Statele Unite ale Americii, Meghan se va întâlni cu prietenii ei apropiați pentru ca aceștia să îl cunoască pe Archie, dar va avea și câteva întâlniri private cu privire la organizațiile caritabile pe care le patronează.

Vestea vine la scurt timp după ce a devenit public faptul că Prințul Harry și Meghan Markle vor da în judecată tabloidul britanic care a publicat scrisoarea scrisă de Ducesa de Sussex tatălui ei, Thomas Markle.

„Credem în libertatea și obiectivitatea presei, a reportajelor adevărate. Vedem acest lucru drept piatra de temelie a democrației și a stării actuale din întreaga lume, la orice nivel – nu am avut niciodată mai multă nevoie ca acum de o presă responsabilă”, a spus Prințul Harry în declarația oficială.

„Din păcate, soția mea a devenit cea mai recentă victimă a presei tabloide britanice care lansează campanii împotriva persoanelor, fără a se gândi la consecințe – o campanie nemiloasă, care a crescut rapid în ultimul an, în timpul sarcinii și în timp ce ne creștem fiul. Există un cost uman la această propaganda neobosită, mai ales că este știut că este falsă și cu intenții rele, iar noi am continuat să ne arătăm curajoși, însă așa cum mulți dintre voi știți, nu pot descrie în cuvinte cât de dureros a fost. Asta deoarece astăzi, în era digitală, minciunile publicațiilor sunt republicate ca un adevăr pe întreg globul. Povestea de astăzi nu se mai uită până mâine”, a continuat Ducele de Sussex.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Kate Middleton nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, deși se înțeleg foarte bine

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people