De ce Meghan Markle și Kate Middleton nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, deși se înțeleg foarte bine

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton s-a îmbunătățit în ultimele luni, potrivit presei britanice, însă cele două ducese nu vor fi niciodată cele mai bune prietene.

De ce Meghan Markle și Kate Middleton nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, deși se înțeleg foarte bine

Meghan Markle și Kate Middleton nu au un conflict, însă potrivit Us Weekly, nu vor fi niciodată cele mai bune prietene. O sursă a declarat pentru publicație că cele două ducese „nu vor fi niciodată cele mai bune prietene, însă se înțeleg bine”. Motivul pentru care relația lor de prietenie nu va fi niciodată atât de puternică este destul de simplu, cele două „vin din lumi complet diferite”, potrivit sursei citate.

O altă sursă a dezvăluit că cele două sunt apropiate și doar pentru simplul fapt că nu sunt atât de bune prietene nu înseamnă că se află într-un conflict. În plus, potrivit sursei menționate anterior, Ducesa de Sussex se înțelege bine cu toți membri familiei regale. Meghan „a fost caldă și politicoasă cu toți membrii familiei lui Harry”, a declarat aceeași sursă.

În luna iulie a acestui an, o sursă a precizat pentru elle.com că Ducesa de Cambridge a sprijinit-o foarte mult pe Meghan în timpul sarcinii, iar după nașterea lui Archie cele două ducese s-au apropiat și mai mult. „Catherine și Meghan se bucură să petreacă timp împreună, iar maternitatea le-a ajutat să aibă o legătură mai puternică cu siguranță”, a declarat o sursă.

Totodată, se pare că Meghan și Kate și-au dorit să meargă împreună la finala de la Wimbledon pentru ca întreaga lume să vadă cât de apropiate sunt. „Kate și Meghan au plănuit întotdeauna să vadă finala împreună. Nu este doar ceva ce le place, ci este și o șansă să le amintească oamenilor că poveștile din tabloide au întrecut orice limită.”

Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru People vara aceasta că cele două ducese au fost afectate de speranța tuturor că ele vor deveni prietene. „Exista o presiune din partea întregii lumi ca ele să devină cele mai bune prietene”.

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-a îmbunătățit în special după ce Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage, în Windsor. Astfel, distanța și existența unei echipe separate a ajutat relația dintre cele două familii. Această separare i-a ajutat „să petreacă timp ca familie și nu ca simpli colegi”, a declarat o sursă regală pentru People.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Kate Middleton poartă mereu gențile în mâna stângă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people