Prințul Philip împlinește astăzi 99 de ani! Fotografia inedită făcută publică cu acesta și Regina Elisabeta a II-a

Prințul Philip a împlinit astăzi 99 de ani, iar cu această ocazie a fost făcută publică o fotografie cu acesta și Regina Elisabeta a II-a.

Prințul Philip împlinește astăzi 99 de ani! Fotografia inedită făcută publică cu acesta și Regina Elisabeta a II-a

O imagine inedită a fost publicată pe rețelele de socializare ale familiei regale britanice cu Prințul Philip și Regina Elisabeta a II-a, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. 

Ducele de Edinburgh împlinește astăzi 99 de ani. În fotografie, Regina Elisabeta a II-a poartă o rochie înflorată Angela Kelly, accesorizată cu un colier cu perle, iar Prințul Philip poartă o cămașă albă, un sacou bleumarin și o cravată cu dungi roșii și în aceeași nuanță cu sacoul. Această imagine a fost realizată săptămână trecută la Castelul Windsor.

În urmă cu o săptămână, mai multe surse apropiate Casei Regale au confirmat că Prințul Philip își dorește să aibă parte de o aniversare restrânsă, alături de familie. În contextul situației actuale, membrii familiei regale nu îl vor putea vizita cu această ocazie, însă și-au exprimat dorința de a comunica cu el prin intermediul apelurilor video. Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip locuiesc acum la Palatul Windsor, decizia fiind luată pe fondul pandemiei.

În noiembrie 2019, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au aniversat 72 de ani de căsătorie. Povestea lor de dragoste e cu adevărat specială, cei doi căsătorindu-se la o vârstă fragedă. Nunta celor doi a fost cu atât mai spectaculoasă, cu cât a fost urmărită de aproximativ 200 de milioane de oameni și a fost difuzată la BBC.

Prințul Philip a decis să se retragă din viața publică în anul 2017, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham. După această decizie, Prințul Philip și-a împărțit timpul între proprietățile Reginei Elisabeta a II-a din Sandrigham, Wood Farm, Palatul Windsor și reședința de vară din Balmoral.

Citește și:
Mătușa Prințului Harry a încercat să o ajute pe Meghan Markle să se integreze în familia regală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people