Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat și va fi operat

Prințul Philip al Marii Britanii, in vârstă de 96 de ani, a fost internat ieri în spital și va fi supus unei operații

Prințul Philip al Marii Britanii a fost internat și va fi operat

Prințul Philip al Marii Britanii, soțul Reginei Elisabeta a II-a, a fost din nou internat în spital. Potrivit presei britanice, Ducele de Edinburgh a fost internat pentru a fi supus unei operații la șold, operație care era planificată de mai mult timp.

Prințul Philip al Marii Britanii, in vârstă de 96 de ani, a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra, iar operația este programată a avea loc azi.

Vestea, confirmată de Palatul Buckingham, vine la câteva zile după ce acesta a lipsit în weekend de la ceremonia tradițională de duminica Paștilor de la Castelul Windsor.

„Alteţa Sa Regală Ducele de Edinburgh a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra în această după-amiază, pentru o intervenţie chirurgicală la şold, ce era deja planificată şi care va avea loc mâine”, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham.

Prințul Philip avea probleme cu șoldul de mai bine de o lună, iar operația se va produce sub anestezie generală. În luna august a anului trecut, Prinţul Philip și-a anunțat retragerea oficială din viața publică, însă de atunci a mai participat la câteva evenimente oficiale alături de Regina Elisabeta a II-a.

Potrivit surselor, operația va fi efectuată acum pentru ca Prințul Philip să aibă suficient timp pentru recuperare, deoarece vrea să fie prezent la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, nuntă care va avea loc pe 19 mai.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales florile pentru nuntă și încalcă, din nou, protocolul regal

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people