Prințul Louis a purtat, pentru primul lui eveniment oficial, o ținută similară cu cea purtată de Prințul Harry în urmă cu mai bine de 30 de ani

Prințul Louis a participat la primul lui eveniment oficial, fiind alături de părinții lui, Ducele și Ducesa de Cambridge, la balconul Palatului Buckingham pentru a urmări parada Trooping the Colour.

Prințul Louis a purtat, pentru primul lui eveniment oficial, o ținută similară cu cea purtată de Prințul Harry în urmă cu mai bine de 30 de ani

Parada Trooping the Colour a fost plină de surprize anul acesta, Meghan Markle având o apariție surpriză. Ducesa nu este singura care a uimit prin prezența ei, Prințul Louis atrăgând și el toată atenția de la balconul Palatului Buckingham.

Organizată în onoarea aniversării Reginei, parada Trooping the Colour îi reunește în fiecare an pe cei mai importanți membri ai familiei și, dacă în anii trecuți Prințul George și Prințesa Charlotte erau în centrul atenției, anul acesta a venit rândul Prințului Louis.

Fanii au observat un detaliu emoționant, acesta purtând o ținută similară cu cea purtată de Prințul Harry la prima apariție la balconul Palatului Buckingham, în 1986.

Prințul Louis a purtat o cămașă albă cu broderie albastră și o pereche de pantaloni scurți albaștri, același costum fiind purtat și de Prințul Harry, dovada fiind imaginile din arhiva familiei regale.

Prințul George a purtat și el, în urmă cu patru ani, ținuta purtată de tatăl său, Prințul William la același eveniment în 1984.

Prințul Louis a admirat parada și a făcut mulțimii cu mâna, iar ulterior el a fost surprins la fereastră alături de sora sa, Prințesa Charlotte.

Citește și:
Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people