Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Kate Middleton oferă noi detalii despre Prințul Louis, din declarațiile ei reieșind că acesta merge deja, ținându-i pe toți cei din jurul lui în alertă.

Kate Middleton vorbește despre cât de mult a crescut Prințul Louis

Kate Middleton este cu siguranță o mamă ocupată, fiind mereu atentă la nevoile celor trei copii, Prințul George, în vârstă de 5 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani și Prințul Louis în vârstă de doar un an.

George și Charlotte merg deja la școală și grădiniță, însă Ducesa de Cambridge trebuie să se ocupe în continuare de Louis, ea dezvăluind de-a lungul timpului că acesta este foarte energic.

În timpul unui eveniment organizat la un centru de spargere a codurilor din cel De-al Doilea Război Mondial, loc unde a lucrat și bunica lui Kate, aceasta a vorbit despre cât de mult a crescut Louis, explicând că „ne ține mereu în alertă.”

„M-am uitat în altă parte zilele trecute și el era deja vârful toboganului – nu aveam idee!”, a spus Ducesa, sugerând astfel că micul prinț a început deja să meargă.

Kate Middleton a oferit de-a lunugl ultimului an mai multe detalii despre Prințul Louis. Ea a dezvăluit în martie că vrea să se ridice mereu, spunând că are și premergătoare cu care lovește tot ce întâlnește.

Citește și:
Prințul Louis a împlinit un an, iar imaginile făcute de Kate Middleton sunt adorabile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people