Prințul Harry vorbește într-un mod adorabil despre sarcina lui Meghan în fața copiilor

Prințul Harry a vizitat o școală și le-a vorbit într-un mod adorabil copiilor despre sarcina lui Meghan Markle.

Prințul Harry vorbește într-un mod adorabil despre sarcina lui Meghan în fața copiilor

Prințul Harry se pregătește intens pentru rolul pe care îl va avea în curând, cel de tată. Ducele de Sussex a vizitat St. Vincents Catholic Primary School și, în timpul evenimentului, acesta a avut parte de mai multe activități alături de elevi.

Acesta a plantat un copac în numele Queen’s Commonwealth Canopy, un proiect lansat la inițiativa Reginei prin care se sprijină conservarea mediului la nivel mondial, însă el s-a și distrat alături de elevi și un câine adorabil.

În timp ce discuta cu elevii, Prințul Harry a fost văzut mimând o burtică de gravidă, povestindu-le probabil copiilor despre sarcina lui Meghan Markle, aceasta urmând să nască în luna aprilie.


Deși nimeni nu a putut auzi ce anume le-a spus Ducele de Sussex copiilor având în vedere zâmbetul lor, cu siguranță a fost vorba și de o glumă.

Prințul Harry a fost întâmpinat la școală cu pancarte și mesaje adorabile, printre care și unul care îi urează Ducelui mult noroc cu viitorul copil.

Acesta nu a avut parte de o întâlnire doar cu elevii, ci și cu un câine adorabil pe nume Winnie. În imagini se observă că micul patruped este încântat de vizita Prințului Harry, însă și Ducele de Sussex s-a bucurat să se joace pentru câteva momente cu acest câine.

Citește și:
Prințul Harry va avea concediu paternal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people