Prințul Harry vorbește despre fiul lui într-un video emoționant

Au trecut câteva zile de la nașterea lui Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, iar Prințul Harry s-a întors deja la angajamentele sale oficiale.

Prințul Harry vorbește despre fiul lui într-un video emoționant

Săptămâna trecută întreaga lume s-a bucurat la aflarea veștii că Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți. Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, a câștigat deja atenția tuturor, iar tatăl său pare mai fericit ca niciodată.

Prințul Harry s-a întors deja la angajamentele sale oficiale, el vizitând marți, 14 mai, un spital din Oxford, unde s-a aflat pentru o serie de evenimente.

La spital, Harry l-a întâlnit pe Jay, un pacient care îi pregătise un cadou pentru Archie, un balon în formă de un animal.


„Acesta este pentru bebelușul tău”, a declarat băiatul oferindu-i jucăria Prințului Harry. „Este pentru bebeluș. Iubesc asta! Ești sigur că vrei să mi-l dai? De ce nu îl păstrezi tu?”, a întrebat Ducele de Sussex.

„Nu, nu îl vreau”, i-a răspuns Jay, iar Harry i-a mulțumit pentru gestul său. „Este foarte drăguț. Îți mulțumesc mult. O să mă asigur că ajunge la băiețelul meu. Se numește Archie și probabil îl va sparge, asta fac copiii.”

În aceeași zi, Prințul Harry a dezvăluit că „nu-și imaginează viața” fără Archie. „A declarat că se obișnuiește cu bebelușul și cu modul în care Archie a intrat în viața lor”, a declarat Amy Scullard, care a vorbit cu Ducele în timpul unui eveniment.

„El a spus că este parte din familie și nu-și imaginează viața fără fiul său”, a continuat Amy, adăugând că Harry a fost treaz noaptea trecută pentru a sta cu bebelușul, deși în urmă cu o săptămână Archie a fost liniștit.

Citește și:
Modul surprinzător în care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat familia regală că s-a născut fiul lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people