Modul surprinzător în care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat familia regală că s-a născut fiul lor

Prințul Harry și Meghan Markle sunt exact ca noi, alegând un mod atât de simplu și obișnuit pentru a-i anunța pe membrii familiei regale că fiul lor, Archie, s-a născut.

Modul surprinzător în care Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat familia regală că s-a născut fiul lor

Tânara generație a familiei regale face totul complet diferit, acest lucru fiind valabil mai ales în cazul Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Dincolo de faptul că au ales un nume fără o istorie regală pentru fiul lor, Archie, Ducele și Ducesa de Sussex au ales să împărtășească această veste cu membrii familiei regale într-un mod cât se poate de normal.

Potrivit Hello!, nașterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor pe 6 mai a fost anunțată de Prințul Harry pe grupul de WhatsApp al familiei, un mod pe care l-ar fi ales oricare dintre noi, nu-i așa?

Mike Tindall (soțul Zarei Tindall, nepoata Reginei) a declarat pentru Hello! că el și restul membrilor familiei extinse au aflat vestea cea mai de pe WhatsApp, prin intermediul unui mesaj din partea Prințului Harry.

Din acel grup ar face parte Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice, Kate Middleton și Prințul William. Mike Tindall a vorbit și în alte interviuri despre acest grup, explicând că este un mod prin care comunică mult mai ușor.

Acesta a vorbit și despre rolul lui Harry ca tată, Mike fiind convins că se va descurca perfect. „Va fi un tată minunat. Îl vom lăsa să descopere singur, să aibă propria abordare. Noi avem atât de mult noroc cu ai noștri (copiii); au dormit mereu așa că să sperăm că și al lor (copilul lui Meghan și al Prințului Harry) va face la fel.”

Mike și Zara Tindall au împreună două fiice, Mia și Lena, Prințul Harry fiind nașul mezinei, Lena.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au dat publicității o nouă imagine adorabilă cu fiul lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people