Meghan Markle și Prințul Harry au dat publicității o nouă imagine adorabilă cu fiul lor

La fel ca multe alte celebrități, Meghan Markle a sărbătorit în weekend Mother's Day (Ziua Mamei - n.red), fiind un prilej excelent de a-l arăta lumii pe fiul ei, Archie.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat publicității o nouă imagine adorabilă cu fiul lor

Meghan Markle a ales rețeaua de socializare Instagram pentru a da publicității o nouă imagine cu fiul ei, Archie, fotografie în care se observă mâna Ducesei, ținând picioarele fiului ei, în vârstă de câteva zile.

Textul care însoțește imaginea este și el emoționant: „Aducem un omagiu azi tuturor mamelor – din trecut, din prezent, celor care vor deveni mame și celor pe care le-am pierdut, dar de care ne vom aminti întotdeauna. Le cinstim și le sărbătorim pe fiecare dintre voi. Azi este Mother’s Day în Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia și în mai multe țări din Europa.”

Textul a mai inclus și un pasaj din poemul „Lands” al autorului Nayyirah Waheed: „Mama mea a fost prima mea țară, primul loc în care am trăit”.

Potrivit Entertainment Tonight, Meghan Markle a petrecut Mother’s Day împreună cu familia ei, la Windsor, având-o alături și pe mama ei, Doria Ragland.

Săptămâna trecută, întrebată de reporteri cum se simte în noul rol de mamă, Meghan a răspuns: „Este magic. Am alături doi dintre cei mai buni băieți din lume, deci sunt foarte fericită.”

Citește și:
Greșeala pe care familia regală a făcut-o în legătură cu Archie, fiul nou-născut al Ducelui și Ducesei de Sussex

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people