Prințul Harry și Meghan Markle au plantat flori de nu-mă-uita în memoria Prințesei Diana

În cadrul unei campanii de voluntariat inițiată de o școală din LA, Prințul Harry și Meghan Markle au plantat flori în memoria Prințesei Diana.

Prințul Harry și Meghan Markle au plantat flori de nu-mă-uita în memoria Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat recent unei campanii de voluntariat inițiată de cei de la Preschool Learning Center din Los Angeles. Cuplul și-a petrecut dimineața plantând flori și legume alături de elevii școlii. Activitatea a avut loc pe 31 august, zi în care se împlineau 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Cu această ocazie, Prințul Harry și Meghan Markle au ales să planteze flori de nu-mă-uită, preferatele Prințesei Diana.

Pe lângă acestea, cuplul a mai plantat petunii, roșii, mazăre dulce, dar și flori specifice regiunii californiene. La final, atât Meghan, cât și Harry le-au citit elevilor cărți despre grădinărit, legume, dar și celebra poveste Jack și vrejul de fasole.

 

View this post on Instagram

 

The children of our Preschool Learning Center got a wonderful surprise when The Duke and Duchess of Sussex visited yesterday! ❤️ In addition to helping the children replant the Preschool Learning Center’s garden, they spent time with them, sharing their appreciation for nature and helping to instill the importance of healthy eating. We truly appreciate their time and care for our students. 🌱 For more than 100 years, @assistanceleagueoflosangeles has been providing early education services to children in need. Our nationally-accredited preschool instructs 40 students from low-income L.A. families. #AssistLA100 #AssistLAtogether #dukeandduchess #dukeandduchessofsussex #harryandmeghan #LosAngeles #VolunteerLA Photos by @msayles

A post shared by Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) on

Însă, acesta nu a fost singurul omagiu pe care Printul Harry i l-a adus regretatei sale mame. Atât el, cât și Prințul William au dezvăluit că o statuie comandată în memoria mamei lor va fi amplasată anul viitor la Palatul Kensington. 

În declarația recentă dată de Prințul Harry și Prințul William, statuia va fi instalată în Grădina Sunken pe data de 1 iulie 2021, atunci când Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. Statuia a fost realizată de artistul Ian-Rank Broadley, cel care a creat și portretul Reginei care apare pe monedele britanice încă din 1998.

Statuia a fost comandată în 2017, de către Prințul Harry și Prințul William, cu ocazia a 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. „Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre și este momentul potrivit să recunoaștem impactul său pozitiv din UK și din jurul lumii”, spuneau cei doi frați în 2017 într-un comunicat de presă.

Cei doi prinți speră ca statuia „să îi ajute pe cei care vizitează Palatul Kensington să se gândească la viața și moștenirea ei”, au declarat Prințul Harry și Prințul William când au anunțat comanda acestei statui. „Mama noastră a influențat atât de multe vieți”, au adăugat cei doi. Palatul Kensington a declarat că instalarea acestei statui a întârziat din cauza pandemiei, însă anul viitor aceasta va fi inaugurată în Grădina Sunken.

Citește și:
Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people