Prințul Harry și Meghan Markle au comemorat Ziua Armistițiului în Los Angeles

Prințul Harry și Meghan Markle au fost nevoiți să aducă un omagiu soldaților căzuți la datorie în Primul Război Mondial, în Los Angeles, după ce oficialitățile de la Palatul Buckingham au refuzat să depună o coroană de flori în numele lor.

Prințul Harry și Meghan Markle au comemorat Ziua Armistițiului în Los Angeles

Ziua Armistițiului este comemorată în fiecare an la 11 noiembrie și marchează pacea semnată între Antanta şi Puterile Centrale, la Compiegne, în Franţa, eveniment ce a pus capăt Primului Război Mondial pe Frontul de Vest. De asemenea, în această zi sunt aduse omagii tuturor soldaților care au murit în Primul Război Mondial. În Marea Britanie, aproape un milion de oameni, atât soldați, cât și civili și-au pierdut viața în timpul acestui război. George al V-lea este cel care a instituit în Anglia această ceremonie, ce are loc încă din 1919.

Cu această ocazie, Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Cimitirul Național din Los Angeles, pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au „servit țara și celor care și-au pierdut viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului, anunță site-ul E Online.

Evenimentul este unul cu o încărcătură emoțională extrem de mare pentru Prințul Harry, mai ales fiindcă acesta a făcut parte din armata britanică timp de zece ani. Harry a adus o coroană de flori, pe care era inscripționată următorul mesaj: „Pentru toți cei care au servit și încă servesc țara. Vă mulțumesc”.

De asemenea, cuplul a lăsat flori la mormintele a doi soldați, care au căzut în Primul Război Mondial și au mai oferit o altă coroană de flori pe care scria „În memoria celor care și-au oferit viața pentru a-și apăra țara”.

Potrivit publicației Sunday Times, se pare că Prințul Harry le-a cerut membrilor familiei regale să depună o coroană de flori în numele său în timpul ceremoniei de la Londra, dar se pare că cei de la Palatul Buckingham au refuzat, motivând că Harry „nu mai reprezintă monarhia”.

La începutul anului, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la titlul de membri seniori ai familiei regale. Prin intermediul unei declarații publicate pe website-ul oficial, cei doi au vorbit despre această decizie și cât de greu le este întreg procesul. „În ultima lună și jumătate, Ducele și Ducesa au rămas implicați în acest proces, ceea ce este de la sine înțeles unul destul de trist pentru ei, având în vedere apropierea față de Altețele Regale și de echipa lor dedicată.”

Citește și:
Tradiția regală pe care Prințul Harry și Meghan Markle au încălcat-o cu ocazia alegerilor prezidențiale din SUA

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people