Prințul Harry și Meghan Markle au avut cea mai bună reacție atunci când un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie chiar în fața lor

Meghan Markle și Prințul Harry au fost extrem de surprinși când un bărbat și-a cerut în căsătorie iubita în cadrul unui eveniment la care au participat.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut cea mai bună reacție atunci când un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie chiar în fața lor

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la Endeavour Fund Awards în Londra, fiind un eveniment care aduce în atenție performanțele sportive ale veteranilor.

Însă, ce a fost cu adevărat surprinzător la acest eveniment a fost faptul că unul dintre veteranii prezenți, Danny Holland, după ce a ținut un discurs de acceptare al unui premiu,  și-a cerut iubita în căsătorie în fața tuturor, inclusiv în fața Ducilor de Sussex.

Fiind un moment atât de important și de emoționant, acesta a fost imortalizat și distribuit pe rețelele de socializare.


Ce a atras atenția a fost reacția pe care Meghan Markle și Prințul Harry au avut-o. În mai multe filmări publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum ei sunt extrem de încântați și nu se așteptau la acest lucru.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Prințul Harry a avut un discurs prin care a punctat faptul că se simte recunoscător că a putut fi prezent. „Meghan și cu mine sunt foarte fericiți să fim înapoi aici alături de voi pentru a sărbători reușitele voastre și munca pe care o depuneți. Cu toții ar trebui să fiți extrem de mândri de ceea ce ați făcut. Mai mulți dintre voi mi-ați spus în seara asta că sunteți alături de mine, ei bine, și eu vă spun că întotdeauna am fost alături de voi.”

Este primul eveniment la care sunt văzuți Meghan Markle și Prințul Harry după ce au anunțat că se vor retrage din familia regală. De asemenea, ei vor mai fi prezenți la Festivalul de Muzică Mountbatten pe 7 martie și la slujba organizată în onoarea Commonwealth, la Westminster Abbey, pe 9 martie.Prințul Harry a mers singur azi la Silverstone Experience pentru a-l întâlni pe Lewis Hamilton, iar Meghan va participa la mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Femeilor pe 8 martie.

Potrivit unei declarații emise de biroul de presă de la Palatul Buckingham, Meghan Markle și Prințul Harry își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.

Citește și:
Când se vor reuni Prințul Harry și Meghan Markle cu Prințul William și Kate Middleton

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people