Prințul Harry și Meghan Markle ar fi primit cadouri de milioane de dolari în ultimii ani

Presupusele cadouri primite de Ducii de Sussex constau în proprietăți, vacanțe și evenimente de familie.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi primit cadouri de milioane de dolari în ultimii ani

N-a fost niciodată un secret că cercul social al Prințului Harry și al soției sale, Meghan Markle, e unul extrem de înstărit – autorii noii cărți biografice Finding Freedom susțin însă că cei doi primeau frecvent daruri în valoare de milioane de dolari.

Carolyn Durrand și Omid Scobie, reporterii regali din spatele recentei creații, dezvăluie cum Ducele și Ducesa de Sussex au primit mai mult de 4,5 milioane de dolari de la familie și prieteni sub forma produselor și serviciilor oferite în dar.

În mare parte, presupusele cadouri ale celor doi au constat în proprietăți de lungă și scurtă durată, călătorii și organizarea unor evenimente de viață marcante precum nunta și botezul copilului lor, potrivit autorilor Finding Freedom.

La scurt timp după nuntă, însăși Regina le-a dăruit lui Harry și Meghan Frogmore Cottage, a cărei valoare exactă nu este disponibilă pentru publicul larg. În 2019 însă, moșia regală a fost restaurată cu aproximativ 3,1 milioane de dolari din banii contribuabililor (pe care cuplul a promis să îi plătească încă din ianuarie, de când au anunțat că își doresc să fie cât mai independenți din punct de vedere financiar).

Când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Regatul Unit și s-au mutat în Canada, aceștia au stat până în martie în conacul Mille Fleurs din Vancouver, situat chiar pe malul oceanului, în valoare de 14 milioane de dolari. Se pare că soțul celei mai bune prietene a lui Meghan, Ben Mulroney, a reușit să negocieze cu proprietarul conacului pentru a-i lăsa pe cei doi să locuiască acolo temporar, cu o chirie lunară „mult sub media pieței”.

Recent, perechea a locuit în conacul de 18 milioane de dolari din Beverly Hills al lui Tyler Perry înainte să se mute definitiv în Santa Barbara, fără ca acesta să le ceară bani.

Mai mult decât atât, se presupune că cei mai buni prieteni ai lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, George și Amal Clooney dar și Elton John ar fi asigurat zborurile private ale acestora din 2016 până în 2019, în valoare de zeci de mii de dolari fiecare. Colaborarea a încetat din momentul în care cei doi și-au lansat propria organizație, Travalyst, concentrată pe adoptarea unor practici ecologice și durabile în ceea ce privește transportul.

Printre cadourile semnificative primite de cuplu regal mai putem aminti și botezul în valoare de 400 de mii de dolari al primului lor copil, suportat în întregime de Clooney și de Serena Williams.

Citește și:
Ruptura regală: Prințul William și Prințul Harry de-abia își mai vorbesc

Text: Cristiana Daraban
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people