Prințul Harry a renunțat la cafea și alcool pentru Meghan Markle

Prințul Harry își schimbă complet stilul de viață pentru soția sa, Meghan Markle.

Prințul Harry a renunțat la cafea și alcool pentru Meghan Markle

Anul trecut Prințul Harry a renunțat la partida de vânătoare de Crăciun de la Sandringham pentru Meghan Markle și, deși se pare că anul acesta el a participat la eveniment, Ducele de Sussex a făcut o nouă schimbare în privința stilului său de viață.

Se pare că Ducesa de Sussex l-a convins Prințului Harry să renunțe la consumul de cafea și să înlocuiască alcoolul cu apă minerală. El a făcut acest lucru, având în vedere că Meghan este însărcinată și nu poate consuma aceste lucruri.

„Având în vedere că obișnuia să bea destul de mult încă din adolescență, este o realizare destul de mare”, a declarat o sursă apropiată pentru UK Express.

Schimbarea a fost observată și de membrii familiei, care s-au reunit la Sandringham de Crăciun. Prietenii Ducelui de Sussex au declarat că Harry, care participa înainte la toate petrecerile, este acum „mai relaxat”.

„Tot ce a făcut (Meghan) a fost să îi arate că există și un alt mod de a trăi, iar a devenit un fan. El mănâncă bine, nu își otrăvește corpul, face puțină yoga și este mult mai fericit”, a declarat o sursă apropiată.

Aceasta nu este singura schimbare pe care Meghan Markle a adus-o în viața lui Harry. Anul trecut aceasta l-a convins pe Ducele de Sussex să renunțe și la fumat. „Meghan este o influență frumoasă asupra lui Harry. Amândoi au încercat să fie cât mai sănătoși înainte să se căsătorească”, a declarat anterior o sursă pentru People.

Citește și:
Meghan Markle, surprinsă de obiceiul „secret' al Prințului Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people