Meghan Markle, surprinsă de obiceiul „secret” al Prințului Harry

Ca orice alt cuplu căsătorit, Meghan Markle și Prințul Harry au propriile obiceiuri secrete. Ducele de Sussex, de exemplu, stinge luminile chiar și când este întuneric, un obicei deprins de la tatăl său, Prințul Charles.

Meghan Markle, surprinsă de obiceiul „secret” al Prințului Harry

Știm deja că Prințul Harry încearcă, prin acțiunile sale, să diminueze poluarea planetei, un obicei deprins de la tatăl său, Prințul Charles, iar printre acestea se numără și stingerea surselor de lumină pentru a salva energie. „Soția mea cu siguranță le aprinde. Îmi spune „De ce să sting luminile? Este întuneric”. Iar eu îi spun „Avem nevoie doar de o singură lumină, nu de șase”, și dintr-o dată, devine un obicei”, povestește Harry în noul documentar „Prince, Son and Heir: Charles at 70″, care îl onorează pe Prințul de Wales cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani.

Eforturile lui Harry de a proteja mediul cuprind mai multe astfel de acțiuni. De exemplu, a vizitat Africa în repetate rânduri pentru a se poziționa împotriva proiectelor de braconaj, protejând viața sălbatică a continentului și a comunităților locale. În 2016, și-a petrecut vara alături de organizațiile African Parks și Conservation Solutions pentru a ajuta la repoziționarea animalelor, din zonele aglomerate în cele sigure.

„Mă îngrijorez. Cred că toată lumea ar trebui să se îngrijoreze. Trebuie să le protejăm, pentru că, altfel, copiii noștri nu vor avea șansa să vadă ceea ce noi am văzut. Este testul lui Dumnezeu: Dacă nu putem salva câteva animale din sălbăticie, ce altceva nu mai putem face?”, a spus Harry într-un interviu pentru Town & Country în 2017.

Citește și:
Prințul Charles se teme pentru viitorul nepoților săi

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people