Prințul Harry a făcut o călătorie în Africa fără Meghan Markle

La o lună de la nunta regală, Prințul Harry a plecat singur într-o vizită în Lesotho, Africa de Sud. Vizita lui a avut un scop caritativ, ajutorarea unor copii bolnavi de HIV.

Prințul Harry a făcut o călătorie în Africa fără Meghan Markle

Cu ocazia vizitei oficiale în Africa, Prințul Harry a luat parte de inaugurarea unei săli de mese în Phelisanong Childrens Centres în numele oreganizației Sentebale.

Fundația de Caritate Sentebale a fost fondată de Prințul Harry și prietenul său Prințul Seeiso, în anul 2006 și urmărește ajutorarea tinerilor și copiilor bolnavi de HIV din Botswana și Lesotho.

Un purtător de cuvânt al Prințului Harry a declarat: Ducele a fost într-o vizită oficială pentru a vedea munca celor de la Sentebale într-o tabără pentru copii și tineri defavorizați, care iau parte la proiectele inițiate de fundația de caritate. Pe parcursul vizitei sale de muncă, acesta a vizitat una dintre comunitățile plasate sub responsabilitatea organizației Sentebale, care au ajutat la deschidea unei săli de mese. Aceasta a fost finanțată de fundație și va fi un loc al copiilor unde vor putea mânca împreună și se vor putea juca.'

Adam Bidwell, Sentebale and a guy with red hair open the the hall.

Publicată de Phelisanong Children Centre pe Sâmbătă, 23 Iunie 2018

Organizația de caritate Sentebale susține bunăstarea mentală și sănătatea tinerilor și copiilor din Lesotho și Botswanna afectați de virusul HIV. Programele de educație și grijă ale organizației oferă instrumente și cunoștințe pentru această generație vulnerabilă care are nevoie să trăiască sănătos.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit un secret interesant despre Prințul Harry

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people