Prințul Harry a dezvăluit care este cea mai mare grijă a lui în legătură cu rolul de părinte

Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă cu nerăbdare să fie părinți, iar în ultimele lor apariții oficiale, cei doi au vorbit despre viitoarele roluri pe care și le vor însuși din luna aprilie.

Prințul Harry a dezvăluit care este cea mai mare grijă a lui în legătură cu rolul de părinte

Deși entuziasmul crește pe zi ce trece, grijile nu întârzie să apară. Așa cum am văzut de-a lungul timpului, Harry creează o conexiune absolut naturală cu copiii pe care îi întâlnește și chiar dacă toți cei din jur îi spun că o să fie un tată perfect, Ducele de Sussex se arată destul de îngrijorat în privința unui aspect – lumea în care copilul lor va trăi.

În timpul unei vizite alături de tatăl său, Prințul Charles, Harry a recunoscut că deja își face griji de lumea în care va trăi copilul său și al lui Meghan Markle. Recent, Prințul Harry a ținut un discurs în cadrul unei întâlniri cu tinerii lideri ai Commonwealth, în care a spus „Din postura cuiva care se pregătește să devină tată, sunt îngrijorat de responsabilitatea noastră de a face această lume mai optimistă, iar pe locuitorii ei mai responsabilă pentru generația viitoare. Singura metodă de a vedea progres real este prin schimbare.”

Discursul este similar cu cel al Prințului Charles de anul trecut, când a abordat același subiect. „Sunt pe cale să am încă un nepot. Presupun că majoritatea dintre voi aveți nepoți, de asemenea, sau veți avea în curând. Mi se pare o nebunie să le lăsăm o planetă în totalitate poluată și distrusă. Toți nepoții merită un viitor mai bun.'

Citește și:
Ce părere are, de fapt, Angelina Jolie despre prezența lui Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people