Ce părere are, de fapt, Angelina Jolie despre prezența lui Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

Prezența lui Brad Pitt la petrecerea aniversară organizată de Jennifer Aniston a fost o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru Angelina Jolie.

Ce părere are, de fapt, Angelina Jolie despre prezența lui Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

Potrivit unei surse citate de Hollywoodlife, apariția lui Brad Pitt la petrecerea fostei sale soții, Jennifer Aniston, a afectat-o foarte mult pe Angelina Jolie.

Se pare că Angelina Jolie nu știa că fostul ei soț și Aniston au redevenit apropiați până când au apărut pozele cu Brad Pitt sosind la petrecerea lui Aniston care a avut loc în weekend-ul trecut.

„Angelina este șocată că Brad a fost la petrecerea lui Jennifer. Știa că mai țin legătura, însă nu a realizat că sunt din nou atât de apropiați. A adus la lumină o mulțime de emoții pentru Angelina și nu le poate accepta în acest moment. Pe cât de dificil este pentru ea să știe că Brad și Jennifer își petrec din nou timpul împreună, ea știe că nu poate face nimic în această privință așa că alege să nu își consume toată energia concentrându-se pe acest eveniment”, a declarat sursa respectivă.

Potrivit E! News, există un motiv pentru care Brad Pitt a sosit la petrecere și nu, cei doi nu formează din nou un cuplu.

„Cineva l-a invitat și pe Brad să vină la petrecerea lui Jen și el a acceptat”, a declarat o sursă pentru E! News. „El a vrut să o sprijine pe Jen și a fost o ocazie unică. Dar asta este tot. A fost o seară cu o mulțime de oameni care au fost o parte importantă din viața ei. Cu siguranță nu se întâlnesc și nu merg în acea direcție. Sunt prieteni, dar asta este tot.”

În plus, aceeași sursă adaugă că ei își vorbesc sau își scriu din când în când: „Dacă apare ceva, o zi de naștere sau o ocazie importantă, își vor scrie și se vor felicita. Ei se sprijină și schimbă povești amuzante dacă se întâmplă ceva. Nu vorbesc tot timpul. Nu sunt o parte importantă din viața fiecăruia, însă își doresc reciproc tot ce e mai bun și au amintiri despre momentele bune petrecute împreună”, a adăugat aceeași sursă.

Citește și:
Adevărul nespus despre căsătoriile și divorțurile lui Brad Pitt

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people