Prințul Harry a transmis un mesaj important prin intermediul lui Oprah Winfrey, după celebrul interviu

Noi detalii ies acum la iveală cu privire la acuzațiile de rasism pe care Meghan Markle le-a adus familiei regale.

Prințul Harry a transmis un mesaj important prin intermediul lui Oprah Winfrey, după celebrul interviu

Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey a făcut înconjurul lumii. Una dintre cele mai controversate declarații pe care Meghan Markle a făcut-o a fost legată de rasismul de care unii membrii ai familiei regale au dat dovadă. Aceasta a dezvăluit că la palat au avut loc discuții despre ce culoare ar fi urmat să aibă copilul ei. Ca urmare a atmosferei ostile, Meghan a mărturisit și faptul că s-a gândit la suicid în timp ce era însărcinată cu primul său copil, Archie.

„Nu o să împărtășesc niciodată discuția aceea. A fost ciudată și am fost puțin șocat”, a adăugat Prințul Harry în timpul interviului.

Deși niciunul dintre ei nu a dezvăluit ce membru al familiei regale a făcut comentariile rasiste, Prințul Harry a vrut să transmită prin intermediul lui Oprah că nu este vorba de Regina Elisabeta a II-a sau de Prințul Philip.

Chiar Oprah a făcut această mărturisire în timpul unui interviu pe care l-a acordat emisiunii CBS This Morning.

„A vrut să se asigure că știu și că o să o spun dacă am ocazia. Nici bunica și nici bunicul său nu au luat parte la acele conversații. Nu mi-a spus cine a participat la acele conversații. După cum puteți vedea, am încercat să obțin acest răspuns, atât în fața camerelor, cât și în spatele lor”, a declarat Oprah.

De asemenea, CBS This Morning a difuzat și câteva secvențe care nu apărut în interviul de două ore și în care Prințul Harry spune că rasismul a fost unul dintre principalele motive pentru care au ales să se mute în California și să renunțe la îndatoririle lor regale.

În plus, se pare că nimeni din familia regală nu ar fi sărit în apărarea ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei. Meghan Markle a mărturisit că s-a simțit neprotejată, dar și subminată de familia regală, care a ignorat în repetate rânduri cererile ei de ajutor și a descurajat-o să iasă din casă.

Citește și:
Câți bani au primit Prințul Harry și Meghan Markle în urma interviului cu Oprah Winfrey

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people