Prințul George reprezintă o inspirație pentru ceilalți prinți de vârsta lui, dintr-un motiv amuzant

Prințul George a devenit un exemplu pentru Prințul Jacques de Monaco, dar și pentru Prințul Oscar al Suediei, cei doi având în ultima vreme apariții amuzante, atrăgând atenția publicului.

Prințul George reprezintă o inspirație pentru ceilalți prinți de vârsta lui, dintr-un motiv amuzant

Prințul Jacques de Monaco, în vârstă de patru ani, i-a urmat exemplul Prințului George și și-a spionat de la fereastră părinții, care-și îndeplineau atribuțiile oficiale. Prințul și-a urmărit părinții purtând o pereche de ochelari de soare, de la fereastra palatului, în care Prințul Albert și Prințesa Charlene i-au întâmpinat pe președintele chinez Xi Jinping și soția acestuia.


Prințul Oscar al Suediei a atras, de asemenea, atenția tuturor, după ce a apărut în fața Palatului Regal din Stockholm complet neimpresionat de persoanele care îi ovaționau familia. Prințul în vârstă de patru ani nu a zâmbit nici măcar la fotografiile alături de restul familiei, Prințesa Victoria, Prințul Daniel și sora lui mai mare, Prințesa Estelle.

Prințul George, în vârstă de cinci ani, și-a câștigat titlul de show-stealer după ce a fost observat în nenumărate ipostaze amuzante. Vara trecută, Prințul de Cambridge și sora lui, Prințesa Charlotte, au privit de la fereastra palatului festivitățile organizate cu ocazia celei de-a 100 aniversare a Forțelor Aeriene Regale.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au propriul cont de Instagram

Foto: Twitter, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people