Prințul Oscar al Suediei a fost starul neașteptat de la aniversarea mamei sale, Prințesa Victoria

Prințul Oscar al Suediei a atras atenția la aniversarea mamei sale, după ce a fost fotografiat foarte încruntat, neimpresionat de ceea ce se întâmpla în jur.

Prințul Oscar al Suediei a fost starul neașteptat de la aniversarea mamei sale, Prințesa Victoria

Prințul în vârstă de trei ani s-a alăturat familiei, Prințesa Victoria, Prințul Daniel și sora lui mai mare, Prințesa Estelle, în vârstă de șapte ani, în fața Palatului Regal din Stockholm, pentru a celebra ziua de nume a mamei sale. Băiatul a părut foarte neimpresionat de ceea ce se întâmpla, ba chiar deranjat că lua parte la festivități.

În timp ce Estelle zâmbea larg cu fiecare ocazie, fratele ei a adoptat o expresie încruntată a feței. Nici măcar mulțimea care aplauda nu l-a putut înveseli pe mezinul familiei. Prințul nu a zâmbit nici când a fost luat în brațe de Prințul Daniel pentru o fotografie de familie.

În ciuda expresiei sale, Oscar a arătat adorabil, îmbrăcat într-un costum bleumarin format din pantaloni și o haină, o căciulă, mănuși și o pereche de ghete cafenii. Între timp, sora lui mai mare, Prințesa Estelle, a purtat o haină roz, pantaloni și căciulă în aceeași nuanță, și ghete negre.

Prințul Oscar nu este singurul membru al unei familii regale ce nu are întotdeauna dispoziția de a fi înconjurat de mulți oameni. În 2017, în timpul unei vizite în Polonie alături de familie, Prințul George și-a arătat latura timidă, vrând să stea doar cu tatăl lui, Prințul William.

Citește și:
Actrițele Lori Loughlin și Felicity Huffman sunt acuzate de fraudarea examenelor de admitere la facultate

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people