Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei vor deveni părinți pentru a treia oară

Familia Regală a Suediei se măreste cu un nou membru, care va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei vor deveni părinți pentru a treia oară

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară.

Cuplul regal a dezvăluit vestea prin intermediul unei postări făcută pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale a Suediei, ocazie cu care a fost dat publicității și un nou portret cu Prințul Carl Philip, care este al patrulea în linie succesorală la tron, și Prințesa Sofia a Suediei.

Fotografia alb-negru îi prezintă pe cei doi îmbrățișați, în timp ce zâmbesc către cameră, și a fost realizată lângă o oglindă în care se poate observa reflecția celor doi.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au mare plăcere de a anunța că așteaptă al treilea copil”, este textul care acompaniază fotografia. Cei doi au dezvăluit și că sunt foarte încântați că cei doi copii pe care îi au deja – Prințul Alexander, în vârstă de 4 ani, și Prințul Gabriel, în vârstă de 3 ani — vor avea un frățior sau o surioară.

„Suntem fericiți și nerăbdători și abia așteptăm să ne întâmpinăm cel de-al treilea copil, un frățior sau o surioară pentru Prințul Alexander și Prințul Gabriel. Un nou mic membru al familiei noastre”, au declarat cei doi.

Familia regală a Suediei a mai precizat că Prințesa Sofia se simte bine. „Ea este acum în al doilea semestru al sarcinii, așa că ne așteptăm ca bebelulul regal să vină pe lume la finalul lunii martie / începutul lui aprilie 2021″.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

La finalul lunii noiembrie, Prințul Carl Philip și prințesa Sofia a Suediei au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Prinții Suediei au sărbătorit anul acesta cinci ani de mariaj. Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este cel de-al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Acesta a fost primul în ordinea succesiunii la tron la naștere, dar a ajuns pe locul al patrulea după modificarea Legii Succesiunii, care a introdus sistemul primogeniturii absolute. Astfel, sora sa mai mare, Victoria, este Prințesă Moștenitoare astăzi.

Citește și:
Giancarlo Giammetti, co-fondatorul casei de modă Valentino, a împărtășit două imagini rare cu Prințesa Diana

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people