Prințesa Sofia a Suediei recunoaște că a avut probleme la începutul relației cu Prințul Carl Philip

Tranziția de care a avut parte Prințesa Sofia a Suediei, de la un star de televiziune și model pentru revistele pentru bărbați la membră a familiei regale suedeze nu a fost deloc ușoară.

Prințesa Sofia a Suediei recunoaște că a avut probleme la începutul relației cu Prințul Carl Philip

Prințesa Sofia a vorbit deschis despre hărțuirea online de care a avut parte după ce a dezvăluit faptul că are o relație cu Prințul Carl Philip, în timpul unui interviu la o televiziune suedeză.

M-am confruntat cu destule comentarii negative de la oameni care au avut opinii diferite în legătură cu relația mea,' a explicat Sofia. Am fost surprinsă și, în mod clar, m-a afectat. Nu am înțeles de ce oamenii au spus că le pare rău de mine. A fost destul de dificil.'

Ca rezultat al propriei experiențe, Fundația Prințului Carl Philip și a Prințesei Sofia are ca scop combaterea acestui lucru. Când mi s-a întâmplat asta, eram un adult, dar îmi imaginez în școli și în alte situații cât de mult poate să afecteze viața unui copil,' a spus ea în interviu. Nu au aceeași perspectivă asupra vieții și nu înțeleg faptul că nu este vorba despre tine și trebuie doar să treci peste. Am învățat să stau departe de tot ceea ce scrie despre mine.'

În timp ce lucra ca model, un job pe care l-a făcut în timp ce studia în Stockholm, ea a pozat pentru Slitz, o revistă suedeză pentru bărbați, purtând doar un costum de baie. Notorietatea care a venit după ce a pozat pentru Slitz, a făcut-o să primească un rol în reality show-ul „Paradise Hotel, a Real World and Survivor hybrid.' Acest show arată cum trăiește un grup de oameni singuri într-un resort de lux și cum fiecare se luptă pentru a rămâne cât mai mult timp în hotel. Sofia a rămas până la finalul rundei finale al show-ului.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip au sărbătorit trei ani de la căsătorie în această vară. Cei doi sunt părinții a doi copii, Prințul Alexander în vârstă de doi ani și Prințul Gabriel, care va împlini un an luna aceasta.

Citește și:
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au acum un cont de Instagram public pe care trebuie să îl urmărești

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people