Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au acum un cont de Instagram public pe care trebuie să îl urmărești

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, membri ai familiei regale suedeze, au decis să creeze un cont public de Instagram, iar imaginile te vor convinge să îi urmărești.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au acum un cont de Instagram public pe care trebuie să îl urmărești

În ultimul timp familia regală britanică a fost în atenția tuturor, însă așa cum bine știi, există și alte familii regale în Europa. Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia se numără printre preferații noștri și acum cei doi au decis să facă public contul de Instagram.

Așa cum bine știi, membrii familiei regale nu au voie în general să aibă un cont personal, indiferent de platforma de socializare (Meghan Markle și-a șters toate conturile înainte de a fi anunțată logodna cu Prințul Harry), însă lucrurile stau puțin diferit în familia regală a Suediei. Membrii au permisiunea de a posta singuri pe profilul lor.

https://www.instagram.com/p/BVsnxLRAIk_/?taken-by=prinsparet

Prințul Carl Philip și soția sa, Prințesa Sofia, au avut până acum contul de Instagram privat, însă acum cei doi au decis să îl facă public.

„Bine ați venit pe contul nostru oficial de Instagram. Așa cum puteți vedea, am postat deja mai multe imagini pentru a vă arăta munca noastră, sarcinile de care ne ocupăm și lucrurile care ne pasionează. Sperăm că ne veți urmări!”

Glad alla hjärtans dag. Ge och sprid kärlek varje dag! ❤

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Primele imagini de pe acest cont sunt din iunie 2017 și, pe lângă fotografiile de la evenimente oficile, vei găsi și imagini adorabile cu cei doi copii ai cuplului, Alexander, în vârstă de 2 ani și Gabriel, în vârstă de 8 luni.

Citește și:
Printesa Sofia a Suediei, un stil la fel de elegant precum cel al lui Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people