Prințesa Leonor și Prințesa Sofia a Spaniei sunt în carantină după ce un coleg de clasă a fost diagnosticat cu COVID-19

Prințesa Leonor și Prințesa Sofia a Spaniei sunt în carantină după ce un coleg de clasă al Prințesei Leonor a fost diagnosticat cu COVID-19.

Prințesa Leonor și Prințesa Sofia a Spaniei sunt în carantină după ce un coleg de clasă a fost diagnosticat cu COVID-19

Prințesa Leonor a Spaniei nu se va întoarce în următoarele două săptămâni la școală și va învăța online, după ce unul dintre colegii ei de clasă a fost diagnosticat cu COVID-19.

Prințesa Leonor și Prințesa Sofia a Spaniei începuseră școala în urmă cu numai câteva zile, însă starea de sănătate a colegului de clasă a dus la decizia ca cele două să intre în carantină pentru următoarele două săptămâni.

Leonor, în vârstă de 14 ani, este în clasa a X-a la The Santa María de los Rosales School din Madrid, iar sora ei, Sofia, în vârstă de 13 ani, învață la aceeași școală, numai că în clasa a IX-a. Potrivit anunțului oficial, cele două vor învăța online pe toată durata carantinei și până la primirea rezultatelor pentru testul de depistare COVID-19.

„Ținând cont de identificarea unui caz pozitiv de COVID-19 în rândul elevilor de la clasa Prințesei de Asturia, școala recomandă părinților ca elevii de la clasa mai sus menționată să nu vină la școală în următoarele 14 zile”, se arată în declarația oficială a Casei Regale a Spaniei. „Prințesa de Asturia va respecta regulile și instrucțiunile impuse de autoritățile din Madrid, la fel și Regele și Regina, dar și Infanta Sofia”.

Prințesa Leonor a revenit la școală miercurea trecută după câteva luni în care a fost obligată să învețe de acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Ea a respectat toate regulile impuse copiilor de peste 6 ani din Spania, purtând mască de protecție pe durata timpului cât s-a aflat la școală, iar la intrarea în școală i-a fost măsurată temperatura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new) on


Prințesa Leonor a fost acompaniată în prima zi de școală de către tatăl ei, Regele Felipe IV, în vârstă de 52 de ani, și sora ei, Sofia, care au respectat regulile stricte anti-COVID ale școlii și nu au ieșit din mașină pentru a o însoți până la intrarea în școală.

Citește și:
Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie de 77 de euro

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people