Prințesa Charlene de Monaco vorbește despre cât de energici sunt gemenii ei, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco

Gemenii Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco sunt încăpățânați, energici și matinali, potrivit spuselor mamei lor, Prințesa Charlene.

Prințesa Charlene de Monaco vorbește despre cât de energici sunt gemenii ei, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco

Cu ocazia aniversării de 7 ani a nunții Prințului Albert al II-lea cu Charlene Wittstock, campioană olimpică la înot, acum cunoscută drept Prințesa Charlene de Monaco, aceasta a povestit într-un interviu pentru revista Point de Vue în ce fel s-a schimbat viața sa.

Nunta celor doi a impresionat o lume întreagă. A durat trei zile și au participat numeroase vedete. Spectacolul de artificii nu a lipsit, iar rochia miresei a fost creată de Armani, fiind nevoie de 700 de ore pentru realizarea acesteia. Portretele de nuntă au fost realizat de Julian Lennon, a fost organizat și un picnic public la care au participat 3000 de oameni și, nu în ultimul rând, a fost organizat un concert Eagles. Însă după tot acest program, viața fostei înotătoare olimpice a intrat pe un făgaș mult mai liniștit, concentrându-se în prezent pe activități caritabile și pe bunăstarea copiilor săi despre care aceasta povestește cu mult drag.

Sunt dimineți în care dorm puțin mai mult decât de obicei și mai sunt cele în care se trezesc mult mai devreme decât ar trebui', a declarat Charlene. La 3 ani și jumătate, sunt plini de viață, până în punctul în care parcă au prea multă energie pentru vârsta lor'. Cu toate acestea, Jacques și Gabriella și-au surprins părinții prin conexiunea lor, devenind cei mai buni prieteni. Fericita mamă adaugă: Jacques este foarte rezervat. Este sigur pe el, dar preferă să își facă timp pentru a face anumite lucruri ca să le observe și nimeni nu poate să-l forțeze să facă nimic'. Cât despre Gabriella, aceasta nu se teme de nimic. Mereu este plină de energie și hotărâre'.

De asemenea, cum nu se poate mai bine, personalitățile lor sunt chiar complementare. Charlene explică legătura apropiată dintre cei doi, spunând că Jacques este iubirea vieții Gabriellei. Nici eu, nici Albert nu putem să intervenim în relația lor. Copiii noștri sunt foarte independenți și mereu iau decizii împreună. Uneori ne și refuză'. Bineînțeles, ca în cazul oricărei mame, Prințesa de Monaco ajunge să aibă îndoielile specifice în privința metodei de creștere a copiilor săi: În unele momente, în final ne întrebăm dacă ce facem ar putea să fie greșit. Însă Jacques și Gabriella sunt puternici împreună, iar noi trebuie să acceptăm asta'.

Citește și:
Printesa Charlene de Monaco, intotdeauna o aparitie perfecta

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram (@hshprincesscharlene)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people