Principala regulă pe care Jessica Biel și Justin Timberlake o respectă pentru a avea o căsnicie fericită

Au trecut aproape șase ani de când s-au căsătorit, însă Jessica Biel și Justin Timberlake par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată.

Principala regulă pe care Jessica Biel și Justin Timberlake o respectă pentru a avea o căsnicie fericită

Actrița Jessica Biel a vorbit despre secretele căsătoriei sale, în special despre cum reușesc amândoi să păstreze un echilibru între carieră și familie. Jessica și Justin au împreună și un copil, un băiat în vârstă de 3 ani, Silas Timberlake.

„Trebuie să îți faci timp pentru a merge la întâlniri, să îți faci timp pentru propria persoană și timp pentru partener”, a povestit Jessica Biel într-un interviu acordat E! News. „Totul trebuie să fie distractiv”.

Actrița a mai dezvăluit și care este regula de aur a lui Timberlake pentru a păstra aprinsă pasiunea în relația lor. „Soțul meu îmi spune mereu – Trebuie să mergem mereu la întâlniri, să ieșim împreună serile la film, restaurant, orice -. Îmi place această regulă pentru că este adevărată și este benefică. Trebuie să îți faci în continuare timp pentru tine și pentru partener pentru a te putea distra cum făceai înainte de a avea copii. Și să nu vorbești numai despre copii! Să păstrezi lucrurile fresh, incitante. Cât mai spontan posibil”.

Cât despre timpul petrecut alături de băiețelul lor, Jessica Biel povestește: „Nu mai suntem atât de agitați. Eram înnebuniți la început și nu știam ce trebuie să facem, și eram îngroziți și epuizați”.

Citește și:
Cum arată spectaculosul penthouse al cuplului Justin Timberlake și Jessica Biel

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people