Primul eveniment al lui Jill Biden în calitate de Prima Doamnă a SUA

Jill Biden a ținut o conferință video în care le-a mulțumit profesorilor pentru eforturile depuse în timpul pandemiei

Primul eveniment al lui Jill Biden în calitate de Prima Doamnă a SUA

Ieri seară, Jill Biden a găzduit primul său eveniment în calitate de Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Aceasta a ținut o conferință video la care au participat mai multe cadre didactice. Jill a ținut să le mulțumească pentru toate eforturile pe care le-au depus în timpul  pandemiei de coronavirus.

În timpul conferinței de 22 de minute, Prima Doamnă a mărturisit că a predat chiar în dimineața în care ea și Joe Biden au plecat spre Washington DC pentru învestirea sa în funcția de președinte. Aceasta a glumit, afirmând că este „amuzant” să îl numească pe soțul său președinte. „E amuzant să îi spun președintele Biden.”

De asemenea, a mai precizat și că noua administrație va ajuta sistemul educațional să facă față pandemiei de coronavirus.

Spre deosebire de Jill Biden, care și-a asumat rolul și atribuțiile de Prima Doamnă încă din prima zi, Melania Trump a rămas timp de câteva luni în New York după ce soțul său, Donald Trump, a fost învestit în funcția de președinte.

Jill Biden a declarat că va continua să predea, anunțându-i pe profesorii care au participat la conferință că, inclusiv în acest semestru, ține cursuri la Northern Virginia Community College.

„În acest semestru predau în sistem hibrid. Și, trebuie să vă spun, că iubesc faptul că noi profesorii ne ajutăm reciproc. De fapt, marți dimineață, înainte de a ne urca în avion și a veni la Washington, am predat”, a afirmat Jill Biden.

Prima Doamnă a prezentat și o serie de măsuri pe care administrația condusă de soțul său le va lua pentru a îmbunătăți sistemul educațional: reducerea numărului de elevi din clase, angajarea mai multor asistenți medicali, oferirea mai multor teste pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, acces la vaccinul anti-Covid-19, dar și acordarea unor bugete suplimentare pentru guvernele de stat și locale.

Citește și:
Melania Trump încalcă tradiția! Nu o va aștepta pe Jill Biden la Casa Albă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people