Primele imagini cu Raluca Bădulescu împreună cu noul partener. Cine este noul iubit al vedetei

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei merg pe drumuri separate, după 15 ani de relație!

Primele imagini cu Raluca Bădulescu împreună cu noul partener. Cine este noul iubit al vedetei

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, după 15 ani de relație.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au o relație de mai bine de 15 ani. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a anunțat la începutul lunii iunie că relația lor a ajuns la final și au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, dar că vor rămâne prieteni.

Într-un interviu acordat recent, Raluca Bădulescu a vorbit despre cum este în acest moment relația cu Florin Stamin, despre motivele care i-au determinat să pună punct căsătoriei, dar a surprins și cu declarația că în viața ei există deja o altă persoană.

„Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 15 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane.

Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele.”, a mai spus vedeta pentru știrile Kanal D.

Cine este noul partener al vedetei

La câteva zile de la declarația de mai sus, Raluca Bădulescu a confirmat că într-adevăr are un nou partener, declarându-se îndrăgostită și au apărut deja și primele imagini cu cei doi împreună.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Conform aceleiași surse, noul partener al vedetei este un tânăr de profesie medic și al cărui nume este Rareș. Poți vedea AICI prima imagine cu cei doi împreună.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people