Povestea actorului Steve Buscemi si legatura cu 11 septembrie 2001

Ce s-a intamplat pe 11 septembrie 2001 in Statele Unite a schimbat radical lumea, iar efectele se pot observa chiar si acum, la 16 ani de la atacurile teroriste.

Povestea actorului Steve Buscemi si legatura cu 11 septembrie 2001

Putini stiu insa povestea actorului Steve Buscemi si cum s-a implicat activ in New York, dupa atacurile de la World Trade Center.

Cunoscut mai mult pentru rolurile iconice din televiziune si cinematografie, Steve Buscemi s-a intors pe 11 septembrie 2001 la vechea lui meserie, cea de pompier si a lucrat in schimburi de 12 ore, alaturi de alti pompieri din New York, cautand supravietuitori.

Actorul nu a facut publica implicarea sa, acest aspect devenind cunoscut abia in 2013, printr-o postare pe Facebook a grupului Brotherhood of Fire. Astfel a fost dezvaluit faptul ca actorul a refuzat sa acorde interviuri si exista putine imagini cu el in timp ce ii ajuta pe fostii lui colegi.

Actorul a vorbit o singura data despre implicarea lui, declarand recent ca A fost un privilegiu pentru mine sa pot sa fac acest lucru. A fost grozav sa pot lucra la statia de pompieri unde am fost angajat si alaturi de unii dintre oamenii care mi-au fost colegi.'

Citeste si:
George Clooney povesteste cu lux de amanunte cum a cucerit-o pe Amal

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people