Pink răspunde persoanelor care i-au criticat fotografia în care fiul ei apare gol la piscină

Pink și-a exprimat furia în legătură cu mai multe comentarii care o criticau pentru modul în care își lasă fiul în vârstă de doi ani fără slip la piscină.

Pink răspunde persoanelor care i-au criticat fotografia în care fiul ei apare gol la piscină

Pink a înlocuit fotografia originală cu o altă imagine, alături de care le-a transmis un mesaj criticilor: „Este, cu siguranță, ceva în neregulă cu mulți dintre voi. Vorbiți despre penisul copilului meu? Despre circumcizie? Sunteți serioși? Ca orice mamă normală la plajă, nici măcar nu am observat că și-a scos slipul.”


Artista în vârstă de 39 de ani a continuat prin a spune că a șters imaginea care a adunat atât de multe comentarii pe acest subiect, pentru că este dezgustată de cei care le-au scris. „Am șters-o pentru că sunteți absolut dezgustători. Iar acum opresc secțiunea de comentarii și îmi întorc capul de la social media și războinicii cu tastatură și negativității pe care o aduceți în viețile celorlalți oameni.”

Pink și Carey Hart au împreună doi copii, Jameson Moon, în vârstă de doi ani, și Willow Sage, în vârstă de șapte ani. Artista s-a apărat și luna trecută de comentariile din social media, care au apărut după ce a postat o fotografie cu întreaga familie, în timpul cinei. „Cel puțin de două ori pe săptămână în turneu, închidem ușa lumii de afară și avem o cină în familie. Așa cum puteți vedea, acest lucru îl face pe Jameson foarte bucuros”, a adăugat artista.

Un critic a simțit nevoia să-i atragă atenția lui Pink asupra faptului că, în loc să se bucure de acel moment, postează imagini pe Instagram. Observație pe care artista nu a trecut-o cu vederea, explicând: „Da, îmi place să promovez lucruri sănătoase. Îmi place, de asemenea, să reamintesc oamenilor să-și vadă de treaba lor. Consideră că ți-am reamintit un lucru.”

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people