Piesa “Heaven”, realizată de Avicii în colaborare cu Chris Martin, va fi lansată în curând

Piesa "Heaven", realizată de Avicii în colaborare cu Chris Martin, va fi lansată în curând, deși au trecut câteva luni de la decesul celebrului DJ.

Piesa “Heaven”, realizată de Avicii în colaborare cu Chris Martin, va fi lansată în curând

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani după ce s-a sinucis în camera lui de hotel din Muscat, Oman.

Carl Falk, cel cu care Avicii a lucrat în ultimii ani, a dezvăluit că lucrează la mai multe piese nelansate de Avicii în timpul vieții sale, inclusiv una care este o colaborare cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Carl Falk a anunțat prin intermediul unei postări pe Instagram că lucrează la definitivarea pieselor lui Avicii, în special la Heaven”, colaborarea cu Chris Martin.

Alături de cele două imagini, Carl a făcut și o declarație emoționantă: Ieri a fost o zi ciudată și emoționantă în atât de multe feluri încercând să termin aceste piese. Nu este la fel să nu te am lângă mine. Îmi este dor să stai peste umărul meu și să pui la îndoială fiecare detaliu și lucru minor dintr-o piesă”.

Potrivit site-ului suedez Aftonbladet, la momentul decesului său, Avicii avea în lucru peste 200 de piese.

Conform unei surse apropiate familiei lui Avicii, rudele acestuia s-au întâlnit cu reprezentanții casei de discuri Geffen Records, cu care Avicii a avut contract, pentru a discuta despre posibilitatea lansării unul album cu piesele pe care Avicii nu le-a făcut publice în timpul vieții sale. Vorbind despre aceste piese, Neil Jacobs, managerul Geffen Records, a declarat că „sincer vorbind, este cea mai bună muzică a lui Avicii'.

La o săptămână de la decesul lui Avicii, familia DJ-ului suedez Tim Bergling a dat publicității o declarație oficială pe care fanii și presa din întreaga lume au citit-o cu tristețe, în special din cauza faptului că ar sugera că Avicii s-ar fi sinucis.

„Dragul nostru Tim a fost un explorator, un suflet artistic fragil aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care călătorea și muncea foarte mult, într-un ritm care i-a provocat stres extrem', declară familia dj-ului.

„Când a încheiat turneele, a dorit să-și găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ce a iubit cel mai mult – muzică. Se lupta cu gânduri despre Sens, Viață, Fericire. Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea', spune familia muzicianului sugerând astfel că Avicii s-ar fi sinucis.

„Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care se găsea; el era un tânăr sensibil care își iubea fanii, dar evita lumina reflectoarelor'.

Declarația se încheie emoționant: „Tim, vei fi, pentru totdeauna, iubit și profund regretat. Persoana care ai fost și muzica ta vor ține vie amintirea ta. Te iubim, Familia ta'.

DJ-ul suedez Avicii avea mai multe probleme de sănătate, el fiind internat în 2012 pentru pancreatită. Acesta a decis să renunțe la concerte în 2016, pentru a avea grijă de sănătatea sa. În ultimii ani, el a recunoscut că a avut mai multe probleme de sănătate din cauza dependenței de alcool.

Citește și:
Dj-ul suedez Avicii a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people