Patrick Dempsey din Grey’s Anatomy se folosește de o replică din celebrul serial pentru a convinge oamenii să poarte măști

Actorul Patrick Dempsey a postat pe Instagram un mesaj prin care îi îndeamnă pe fanii lui să poarte mască pentru a se proteja pe ei și pe ceilalți.

Patrick Dempsey din Grey’s Anatomy se folosește de o replică din celebrul serial pentru a convinge oamenii să poarte măști

Actorul Patrick Dempsey, cunoscut pentru rolul doctorului Derek Sheperd din Grey’s Anatomy, își încurajează fanii să poarte mască pentru a limita pandemia de coronavirus. Cum? Folosindu-se de una dintre replicile sale celebre din serial. Acesta a postat o imagine a sa cu fața acoperită cu o mască cu model, cu mesajul „It’s a beautiful day to say lives” („E o zi minunată pentru a salva vieți”).

Aceasta este o replică pe care personajul interpretat de Patrick Dempsey o spunea deseori înainte să intre într-o operație. Actorul a adăugat postării sale de pe Instagram hashtag-urile #WearAMask, #COVID19 și #YourActionsSaveLives. Dempsey este una dintre vedetele implicate în lupta împotriva dezinformărilor și a protecției oamenilor în fața Covid-19.

 

View this post on Instagram

 

Its a Beautiful Day to Save Lives. #WearAMask #COVID19 #YourActionsSaveLives

A post shared by Patrick Dempsey (@patrickdempsey) on

Nu este prima dată când Patrick Dempsey se pronunță cu privire la importanța purtării măștilor de protecție. Sâmbătă, acesta a share-uit un video al site-ului Politico unde doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din SUA și membru al comisiei care se ocupă de gestionarea virusului în America, vorbea despre cât de important este ca toți să ne implicăm pentru a împiedica propagararea noului coronavirus.

Starul a scris atunci următoarele: „Vă rog, vă rog să ascultați ce spune! Stați câteva minute să vedeți asta și fiți atenți. Putem să facem asta să dispară! Suntem cu toții împreună în această problemă. Putem s-o facem, dar trebuie să ne sprijinim unul pe celălalt. Purtați masca, vă rog.”

Pandemia de coronavirus face ravagii în SUA, această fiind cea mai afectată țară de pe glob. Ultimele estimări ale oficialilor din domeniul sănătății estimează că peste 20 de milioane de persoane au fost infectate, iar numărul cazurilor de Covid-19 crește de câteva săptămâni într-un ritm și mai accentuat ca înainte.

Citește și:
Katy Perry a mărturisit că a vrut să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people