Părinții lui Smiley, apariție rară la un eveniment public alături de artist

Smiley și părinții lui au fost prezenți la avanpremiera filmului „Odată pentru totdeauna”, în care artistul are rolul principal.

Părinții lui Smiley, apariție rară la un eveniment public alături de artist

Părinții lui Smiley au fost prezenți alături de fiul lor la avanpremiera din București a filmului „Odată pentru totdeauna”, în care artistul interpretează rolul principal. Aparițiile lor publice sunt foarte rare, însă de fiecare dată își laudă fiul, iar mândria li se poate citi în ochi.

Părinții lui Smiley, prezenți la avanpremiera filmului „Odată pentru totdeauna”

Cei doi au oferit și un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță. Părinții lui Smiley au mărturisit că au fost foarte emoționați, însă s-au bucurat enorm că au fost prezenți în unul dintre cele mai importante momente pentru artist. Pelicula este regizată de Iura Luncașu și are premiera pe 25 februarie 2022. Smiley și Gina Pistol joacă alături de Ada Galeș, Mihnea Luncașu, Augustin Viziru, Celina Enea și Cosmin Natanticu.

„A fost o seară emoționantă pentru familia noastră, dar cel mai emoționat am fost eu. Îmi bate inima foarte tare”, a spus tatăl lui Smiley, conform protv.ro.

De asemenea, mama lui Smiley a mărturisit că filmul este o mare realizare pentru fiul lor, iar acum crede că și-a căpătat un nou statut. Se pare că ambiția și determinarea le-a moștenit de la părinții lui, iar Smiley s-a bucurat de susținerea celor care i-au dat viață.

„Suntem foarte mândri de el. Prin acest rol cred că și-a căpătat un alt statut. (…) N-am crezut niciodată, dar el, în timp, a dovedit că are talent și dragoste pentru lumea muzicii. De mic și-a dorit, dar să vedem cum e să pășească acum și în lumea actoriei. Ambiția a moștenit-o de la noi. Iar noi, ca părinți, am fost mereu niște oameni deschiși și l-am susținut cât de mult am putut. Și rezultatele se văd”, a adăugat mama artistului.

Tatăl artistului a mai adăugat faptul că artistul, care se bucură de ani buni de o carieră impresionantă, a muncit mereu peste limite, fiind uimiți chiar și părinții de cât de multe a realizat prin muncă.

„Sperăm ca filmul să aibă același succes ca cel pe care l-a cunoscut și muzica lui. Este un om care muncește enorm și asta l-a ajutat să reușească în toate proiectele. Eu n-aș fi putut niciodată să muncesc atât cât muncește el. Pune suflet în tot ceea ce face”, a mai spus tatăl lui Smiley.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Cât de mult s-a pregătit Smiley pentru rolul său

În filmul „Odată pentru totdeauna”, Smiley interpretează rolul unui regizor pe nume Alex, care se confruntă cu o perioadă dificilă a vieții lui. Artistul a povestit că și-a luat rolul foarte în serios și s-a pregătit temeinic pentru acesta.

„Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. Pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit. Zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă. Mulțumesc pentru susținere, și nu numai, împreună cu mine e cel mai frumos Om”, scria Smiley pe rețelele sociale.

Citește și:
Cați bani a câștigat Andreea Antonescu la Survivor România. Artista dezvăluie detalii despre competiția din Republica Dominicană

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people