Palatul Kensington a dezmințit unul dintre cele mai interesante zvonuri cu privire la copilul lui Meghan & Harry

Săptămâna trecută a circulat un zvon potrivit căruia Ducesa de Sussex le-a spus prietenelor sale că, împreună cu Harry, își va crește copilul fără stereotipuri de gen.

Palatul Kensington a dezmințit unul dintre cele mai interesante zvonuri cu privire la copilul lui Meghan & Harry

Cuvântul pe care l-a folosit a fost „fluid”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair. Afirmația vine la doar o lună după ce mai multe publicații au scris că cei doi au decorat camera copilului în stil neutru și știm deja că Meghan Markle și Prințul Harry nu au confirmat încă genul copilului care urmează să se nască în această primăvară.

Deși în contextul zilelor noastre, această abordare ar fi fost una inedită venind din partea unui cuplu regal, iată că declarațiile publicate de Vanity Fair se dovedesc a nu fi adevărate.

Acum însă, într-o mișcare rar întâlnită la reprezentanții Casei Regale britanice, Palatul Kensington a dezmințit oficial faptul că primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry va fi crescut „cu o abordare fluidă în ceea ce privește genul”. Potrivit publicației britanice The Sun, oficialii de la Palatul Kensington au declarat că „această știre este în totalitate falsă”.

Recent, Kate Hudson a afirmat că apelează la o abordare fluidă în ceea ce privește educația fiicei sale, Rani. „Am crescut și voi continua să-mi cresc copiii, atât pe fiii mei, cât și pe fiica mea, astfel încât să fie exact ceea ce vor ei. Nu toate fetele își doresc să fie prințese, unele vor să fie regi, iar asta este perfect în regulă din partea mea”, a explicat Kate printr-o postare pe Instagram.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry ne demonstrează încă o dată că formează un cuplu adorabil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people