Palatul Buckingham face primele declarații despre acuzațiile de hărțuire care i se aduc Prințului Andrew

Numele Prințului Andrew a apărut în câteva documente făcute publice din cazul lui Jeffrey Epstein.

Palatul Buckingham face primele declarații despre acuzațiile de hărțuire care i se aduc Prințului Andrew

Numele Prințului Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, a apărut din nou în presă din cauza asocierii anterioare cu Jeffrey Epstein, un miliardar american, care a fost arestat vara aceasta sub acuzația de trafix sexual de minori.

Omul de afaceri s-ar fi sinucis în celula sa weekend-ul acesta, însă înainte cu o zi ca acest lucru să se întâmple, mai multe documente din cazul lui au fost făcute publice, în ele aflându-se și acuzații la adresa Prințului Andrew.

În aceste documente se află o declarație făcută de Johanna Sjoberg în cadrul unui proces de defăimare din 2015, intentat de Virginia Roberts Giuffre împotriva asociatului lui Epstein. În această declarație, Johanna îl acuză pe Prințul Andrew că i-ar fi atins sânii.

„Îmi amintesc că cineva sugera să facem o poză, așa că ne-au zis să ne așezăm pe canapea. Așadar, Andrew și Virginia s-au așezat pe canapea și au pus păpușa în brațele ei. Așa că eu am stat în brațele lui Andrew și cred că ei au luat mâinile păpușii și le-au pus pe sânii Virginiei, iar Andrew și-a pus mâinile pe sânii mei”, a declarat Johanna Sjoberg.

Reprezentanții Palatul Buckingham au făcut și primele declarații pentru NBC News:

„Acest lucru este despre un caz din Statele Unite, în care Ducele de York nu este implicat. Orice sugestie de comportament nepotrivit cu minori este categoric falsă.”

Aceeași declarație a fost acordată și pentru Daily Mail, când reporterul publicației a întrebat dacă Prințul Andrew va face declarații despre moartea lui Epstein.

Potrivit The Guardian, nu este prima dată când Palatul Buckingham neagă acuzațiile de comportament nepotrivit lansate de Giuffre. Prințul Andrew și Jeffrey Epstein s-ar fi cunoscut la sfârșitul anilor ’90, aceștia fiind introduși de Ghislaine Maxwell, iubita de la acea vreme a lui Epstein. De-a lungul timpului cei doi au fost destul de apropiați, miliardul împrumutându-i Ducelui de York 15.000 de lire sterline pentru a-l ajuta să scape de datorii.

„Se neagă cu vehemență că Ducele de York ar fi avut orice formă de contact sexual sau relație cu Giuffre. Acuzațiile aduse sunt false și fără o bază solidă”, au declarat reprezentanții familiei regale.

Cu toate acestea, există o imagine cu Prințul Andrew alături de Viginia Roberts Giuffre în locuința lui Maxwell, în 2001, când tânara avea doar 17 ani. În procesul intentat de Virginia, aceasta a declarat că a fost recrutată și instruită de Maxwell să facă „tot ce cere Prințul”. În plus, aceasta a declarat atunci că a avut relații sexuale cu Prințul Andrew în Londra, New York și pe insula privată a lui Epstein din Insulele Virgine Americane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mazech Media (@mazechmedia) on

Duminică, Prințul Andrew a fost văzut mergând la biserică cu mama sa, Regina, acest gest fiind considerat de multe persoane drept un simbol al sprijinului pe care Majestatea Sa îl oferă fiului său în această controversă.

Citește și:
Hobby-ul cu care Prințul William obișnuia să o îngrozească pe Regina Elisabeta

Foto: Hepta

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people