Oprah Winfrey dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, după relația complicată pe care au avut-o

Oprah Winfrey își aduce foarte bine aminte de ultima conversație cu mama ei, Vernita Lee.

Oprah Winfrey dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, după relația complicată pe care au avut-o

Oprah Winfrey și-a luat rămas bun de la mama ei, Vernita Lee, anul trecut, de Ziua Recunoștinței. Într-un eseu emoționant scris pentru O, The Oprah Magazine, Winfrey își amintește de ultimele clipe petrecute alături de mama ei. Oprah și Vernita nu au avut cea mai bună relație mamă-fiică, vedeta de televiziune recunoscând că s-a gândit mult timp ce urma să-i spună.

„Am avut o relație complicată, mama mea și cu mine – asta știu sigur. Acum, că nu mai este aici, înțeleg totul mult mai bine. După ce am plecat de la ea după cea de-a doua vizită în acea săptămână, eram sigură că este ultima dată când o văd. Chiar și așa, nu am găsit nimic mai bun de zic decât „La revedere, ne vedem mai târziu.” Demn de milă pentru cineva care și-a făcut o cariera din a crea legături între oameni”, a scris Oprah.

Oprah Winfrey a continuat prin a spune că s-a rugat să primească cele mai potrivite cuvinte care se pot transmite în astfel de situații. Mai târziu, și-a găsit inspirația în melodia „Take My Hand, Precious Lord”, a Mahaliei Jackson, pe care a pornit-o din greșeală atingând aplicația muzicală, și l-a rugat pe prietenul ei Wintley Phipps, interpret de gospel, să-i cânte melodia a cappella mamei sale prin apel video. După ce Phipps s-a rugat pentru familie și a spus: „Să nu aveți frică, doar pace”, Winfrey a găsit cuvintele potrivite pe care trebuia să i le adreseze mamei sale.

„Știu că probabil ți-a fost greu, o adolescentă de 17 ani însărcinată, din Mississippi. Mulți oameni probabil că ți-au spus să renunți la copil, să faci avort sau să mă abandonezi. Dar nu ai făcut asta. Și îți mulțumesc. Știu că ai făcut tot ce ai putut cu ce ai avut. Iar pentru asta îți mulțumesc”, a spus Oprah uitându-se în ochii mamei sale.

Patricia Amanda Faye Lee este fiica mai mică a Vernitei, pe care a dat-o spre adopție în 1963. Patricia s-a reunit cu restul familiei în 2010, iar Oprah a scris și despre ultimele cuvinte pe care sora ei le-a adresat mamei lor: „Te rog să te ierți pentru că m-ai dat spre adopție. Eu te-am iertat. M-am întors. Noi suntem fiicele tale și suntem aici să facem această tranziție mai ușoară. Îți mulțumim că ne-ai dat viață.”

În luna noiembrie a anului trecut, Oprah a postat o fotografie alături de întreaga familie, adăugând în descriere un mesaj către toți cei care i-au transmis condoleanțe în urma pierderii mamei sale: „Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase și condoleanțele în urma trecerii în neființă a mamei mele, Vernita Lee. Întreaga familie este liniștită știind că a trăit o viață bună, iar acum și-a găsit pacea.”

Citește și:
Copiii lui Michael Jackson îi investighează pe Wade Robson și James Safechuck, cei care l-au acuzat pe regele pop de abuz sexual

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people